ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Οι vip αποδράσεις των Χριστουγέννων



Ρεπορτάζ: Φλώρα Πέτση - Άννα Μορφούλη

«Χριστούγεννα στην πόλη και Πάσχα στο χωριό». Η λαϊκή ρήση επιβεβαιώνεται και φέτος, αλλά μάλλον για τους εκπροσώπους της showbiz και τους καλλιτέχνες, κι αυτό διότι οι περισσότεροι πολιτικοί αρχηγοί και βουλευτές έχουν ετοιμάσει βαλίτσες για διάφορους προορισμούς.

Κάθε πέρσι και καλύτερα, λένε οι πολίτες, που -ούτως ή άλλως- έχουν περιορίσει τα έξοδά τους και επιλέγουν φθηνές και οικονομικές λύσεις για την εορτή των Χριστουγέννων. Στο ίδιο πνεύμα και οι καλλιτέχνες, οι οποίοι θα συνδυάσουν τη δουλειά με τη διασκέδαση και θα παραμείνουν κυρίως στο κλεινόν άστυ, καθότι αυτές τις μέρες θα προσφέρουν χαρά και διασκέδαση από το σανίδι ή την πίστα. 

Στο θέρετρο των ονείρων


Πάντα, βέβαια, υπάρχει η περίπτωση των bon viveurs, οι οποίοι προτιμούν το Γκστάαντ της Ελβετίας, πόλο έλξης του διεθνούς διεθνές τζετ σετ, ενώ πολλοί Έλληνες κροίσοι διαθέτουν ιδιόκτητα σαλέ στο πασίγνωστο χειμερινό θέρετρο.
 
Μεταξύ των εφοπλιστικών οικογενειών μπορεί να εντοπίσει κανείς τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της zougla.gr, βρίσκεται ήδη εκεί, ενώ θα κάνει ρεβεγιόν στο σαλέ του διάσημου σχεδιαστή μόδας Βαλεντίνο. Η ημερομηνία επιστροφής του στα πάτρια εδάφη παραμένει άγνωστη.


Ρεβεγιόν στην πίστα και το σανίδι

Η τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου, μιλώντας στη zougla.gr, ανέφερε ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα παραμείνει φέτος στο κλεινόν άστυ για τα Χριστούγεννα, ενώ την Πρωτοχρονιά ίσως καταφέρει να αποδράσει στην Κρήτη - δίχως όμως να... υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Η Πέγκυ Ζήνα, πάλι, εμφανίζεται σε νυχτερινό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, κι έτσι αναγκάστηκε να μετακομίσει προσωρινά στη «νύμφη του Θερμαϊκού», συνδυάζοντας δουλειά και διασκέδαση. Φέτος θα περάσει οικογενειακά Χριστούγεννα μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα και την κορούλα τους.

Ο αγαπημένος μας Κώστας Βουτσάς, χαριτολογώντας, είπε ότι θα περάσει τα Χριστούγεννα στο σανίδι και πως θα ονειρεύεται διακοπές στη μακρινή ζούγκλα ή σε κάποιον τροπικό προορισμό. Ο ηθοποιός-σύμβολο του ελληνικού κινηματογράφου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο παππούς έχει πίεση» - όποιος το επιθυμεί, λοιπόν, μπορεί εύκολα να τον βρει στο θέατρο!