ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΌ ΜΌΡΙΟ ΈΧΕΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΜΈΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΣΧΉΜΑ ;







ΈΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΊ;; ΕΜΕΊΣ ΣΑΣ ΈΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΆΝΤΗΣΗ !

Ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο Άλμπανυ, με επικεφαλής τον καθηγητή Γκόρντον Γκάλλοπ, ψυχολόγος που ειδικεύεται στην εξέλιξη του ανθρωπίνου είδους, προσπάθησαν να δώσουν απάντηση στο βασανιστικό ερώτημα: Γιατί το πέος έχει αυτό τομέγεθος και το σχήμα που έχει και όχι κάποιο άλλο;


Σαν ερέθισμα για να ξεκινήσουν την έρευνα στάθηκε το εξής γεγονός: Ο αρσενικός άνθρωπος, αν και είναι μικρόσωμος σε σχέση με άλλα πρωτεύοντα θηλαστικά, εντούτοις είναι το μόνο από αυτά τα θηλαστικά που σε στύση, έχει τόσο μεγάλο γεννητικό όργανο. Ο μέσος όρος μάλιστα του ανθρώπινου πέους σε στύση, είναι από 10,5 εκατοστά μέχρι και 16 εκατοστά. Ο χιμπατζής για παράδειγμα έχει πέος με το μισό ή και λιγότερο από το μισό μέγεθος και μήκος.


Και για να μην σας κρατάμε σε αγωνία σας λέμε ότι η επιστημονική ομάδα του πανεπιστημίου του Άλμπανυ, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το πέος έχει το σχήμα και το μέγεθος που έχει, εξαιτίας του... γυναικείου κόλπου. Ναι καλά διαβάσατε. Ο λόγος είναι και απλός. Το φαλλικό σχήμα είναι το ιδανικό για να εισέρχεται και να προσαρμόζεται στον γυναικείο κόλπο για την αναπαραγωγή.


Η ομάδα του καθηγητή Γκάλλοπ, για να εξηγήσει πως συνέβη κάτι τέτοιο και πως ο γυναικείος κόλπος διαμόρφωσε το ανδρικό πέος, ξεκίνησε την έρευνα της από την προιστορική σχεδόν εποχή, τότε που οι άνθρωποι προκειμένου να επιβιώσουν και να μεταφέρουν τα γονίδια τους στις επόμενες γενιές είχαν σε πολλές περιπτώσεις πολλές ερωτικές επαφές και με διαφορετικούς συντρόφους.


Ήταν σύνηθες φαινόμενο τρεις και τέσσερις άνδρες να επιχειρούσαν να κάνουν παιδί με μια γυναίκα (με την ίδια γυναίκα) σε μικρά χρονικά διαστήματα. Τα αρσενικά εκείνα, που το σπέρμα τους δεν είχε να διανύσει μεγάλη απόσταση μέσα στον κόλπο (λόγο μεγέθους και σχήματος του πέους τους) είχαν το προβάδισμα να αποκτήσουν απογόνους.


Με το πέρασμα εκατοντάδων χιλιάδων χρόνων το ανδρικό πέος προσαρμόστηκε παίρνοντας την συγκεκριμένη μορφή και σχήμα προκειμένου το σπέρμα του να μην μπορεί να “εκτοπιστεί” από τους ανταγωνιστές του. Και να φθάνει βαθύτερα προκειμένου να αποκτήσει απογόνους.