ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Ματαια περιμένω την κ.Κανελλη του ΚΚΕ να την δω με φρατζόλες στη Βουλη ή έστω σε ένα τηλεοπτικό κανάλι να μιλάει μ αυτό τον παραστατικό τρόπο,για την #ακρίβεια

 


Διαρροή δεδομένων στo webmail της Ελληνικής Αστυνομίας.

 


Δεν έχει τέλος η ντροπή . Αλλά που χάθηκε για να την βρουν αυτοί Καλή προεκλογική περίοδος να έχετε Ακόμα άλλη μια φορά ντροπή σας !!!

 


Ο Στραβελάκης του ΟΡΕΝ ξεφτιλίζει τον Μητσοτάκη:

 


Μάστιγα για τα νοικοκυριά η ακρίβεια «η κυβέρνηση σφύριζέ κλέφτικα»

 


Ο πρόεδρος του επαγγελματικού επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι «η κυβέρνηση δεν κρίνεται για την ακρίβεια, κρίνεται για την αισχροκέρδεια», αναφερόμενος στην επιστολή του πρωθυπουργού προς την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, όπου αναγνωρίζεται η εκμετάλλευση των καταναλωτών από πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα. Ο κ. Χατζηθεοδοσίου τόνισε ότι η κυβέρνηση θα μπορούσε να επιβάλει μέτρα, όπως πλαφόν στις τιμές και πρόστιμα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς, ανέφερε ότι ο κλάδος της εστίασης έχει πληγεί ιδιαίτερα, με το λειτουργικό κόστος να έχει αυξηθεί κατά περίπου 40%. Παρά την αύξηση του τζίρου, οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν ζημίες λόγω των αυξήσεων στο κόστος των πρώτων υλών.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, επεσήμανε ότι η λειψυδρία και η ανομβρία έχουν μειώσει την παραγωγή κατά 30-40%, κάτι που αυξάνει το κόστος για τους παραγωγούς και συνεπώς τις τιμές στο ράφι. Η κατάσταση αυτή έχει ως αποτέλεσμα οι παραγωγοί να ζητούν υψηλότερες τιμές για να καλύψουν τα έξοδά τους, επιδεινώνοντας ακόμα περισσότερο την οικονομική πίεση στα νοικοκυριά.
Η δυσκολία αυτή αποτυπώνεται και στις έρευνες, όπου έξι στα δέκα νοικοκυριά δηλώνουν ότι το εισόδημά τους επαρκεί μόνο για 19 ημέρες. Το ποσοστό των νοικοκυριών που έχουν φτωχοποιηθεί αυξήθηκε κατά 10% μέσα σε έναν χρόνο, γεγονός που υπογραμμίζει την ανάγκη άμεσων πολιτικών παρεμβάσεων για την ανακούφιση των πολιτών.

Πρώην επικεφαλής των CDC: «Αναγκαστήκαμε να σιωπήσουμε για τις παρενέργειες των εμβολίων Covid»

 

Σε πρωτοφανείς καταγγελίες προχώρησε ο Δρ. Robert Redfield, πρώην διευθυντής των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) αποκάλυψε ότι πολλοί αξιωματούχοι που προσπάθησαν να προειδοποιήσουν το κοινό για πιθανά προβλήματα με τα εμβόλια για τον COVID-19 πιέστηκαν να σιωπήσουν και ότι είναι καιρός να παραδεχτούμε ότι υπήρχαν «σημαντικές» παρενέργειες για τους ανθρώπους.

Ο Δρ. Redfield έκανε τις δηλώσεις σε μια συνέντευξη στις 16 Μαΐου στο NewsNation, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε τη λύπη του για την απώλεια της εμπιστοσύνης του κοινού στις υπηρεσίες δημόσιας υγείας λόγω έλλειψης διαφάνειας σχετικά με τα εμβόλια, τα οποία είπε ότι «έσωσαν πολλές ζωές» αλλά και έκαναν μερικούς ανθρώπους «αρκετά άρρωστους».

«Όσοι από εμάς προσπάθησαν να προειδοποιήσουν ότι μπορεί να υπάρχουν σημαντικές παρενέργειες από τα εμβόλια… ακυρωθήκαμε επειδή κανείς δεν ήθελε να μιλήσει για το ενδεχόμενο ότι υπήρχε πρόβλημα από τα εμβόλια, επειδή φοβόταν ότι αυτό θα προκαλούσε τους ανθρώπους να μην εμβολιαστούν», είπε ο Redfield.