ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Open Summer 24/6/2024 Training 4U Mysta Soccer .


 

Το ξέρατε ότι ο Όλυμπος έχει ύψος 30.000 μέτρα;

 


 Μητσοτάκης: «Πουθενά στον κόσμο, φίλες και φίλοι, δεν υπάρχει αυτός ο συνδυασμός ενός βουνού 30.000 μέτρων, με την θάλασσα ακριβώς δίπλα του...»

Κάηκαν μαζεμένα πολλά εγκεφαλικά κύτταρα😂 Στο μεταξύ η υψηλότερη κορυφή του Ολύμπου είναι στα 2. 917,27 μέτρα και δεν την βρέχει η ... θάλασσα.

«Οι κύριοι αυτοί, από τις πολυεθνικές, που βάζουν αυτές τις τιμές στα ράφια, είναι ΧΟΡΗΓΟΙ του Μητσοτάκη, γι αυτό δεν τους πειράζει,

 


Εδώ όλως τυχαίως ο ιδιοκτήτης του Catering που δηλητηρίασε 63 παιδιά & μετά ξαφνικά λαμπάδιασε η επιχείρηση, γλείφει τον Σταϊκούρα Μάθετε μπαλίτσα πως γίνονται οι δουλίτσες

 


Ανατριχιαστική παρέμβαση του Παύλου Ασλανίδη για τα #Τεμπη_έγκλημα : «είναι κυβερνώσα μαφια».

 


Πώς ο «μητσοτακισμός» εξοντώνει το έθνος

Η χώρα βιώνει το τέλος μίας ταχύτατης μετάβασης από την κατάσταση του έθνους-κράτους σε μία δυστοπία, η οποία, προφανώς, όπως αποδεικνύουν τα γεγονότα, δεν θα έχει αίσιον τέλος.

Στο προηγούμενο άρθρο αναλύθηκε η οικονομική διάσταση του πολιτικού όρου μητσοτακισμός, ως η πολιτική θεωρία και πράξη που αποσκοπεί στα οικονομικά οφέλη της ολιγάριθμης πολιτικής ολιγαρχίας. Η υλοποίηση γίνεται με τη βαριά φορολογία και τη λεηλασία των ευρωπαϊκών χρημάτων.

Η πρόταση για την διαγραφή προστίμων στους ανεμβολίαστους ηλικιωμένους ( εκλογές ερχονται χαχχαχ)

 


Τη διαγραφή των προστίμων που επιβλήθηκαν κατά την περίοδο της πανδημίας στους ανεμβολίαστους ηλικιωμένους ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης, κατά την ενημέρωση για την «Covid-19».
(10.01.2024 • 12:03 )
Έκτοτε δεν έγινε ουδέποτε λόγος, για το αν ισχύει η όχι .