ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Τα 10 κομμάτια που αξίζει να πάρετε στις εκπτώσεις


Στις εκπτώσεις οι πειρασμοί είναι αρκετοί. Επενδύστε σε αγορές που θα ενισχύσουν το στιλ σας και θα έχουν διαχρονική αξία στη ντουλάπα σας.



Tο πουκάμισο

Για ένα look βγαλμένο από την δεκαετία του ’70 συνδυάστε ένα μεταξωτό πουκάμισο σε κρεμ αποχρώσεις ή με prints, με καμπάνα παντελόνι και ένα καπέλο με μεγάλο γείσο.

Παλτό

Από φίνο μαλλί και κασμίρι αναβαθμίζει το look σας. Οι επιλογές είναι αμέτρητες. Επιλέξτε ένα με γούνα στον γιακά ή ένα καμηλό με ζώνη στην μέση. Εναλλακτικά, ένα oversized παλτό που θα μπορέσετε να το προσαρμόσετε στο στιλ σας όσα χρόνια και αν περάσουν.

Γόβες

Τις τελευταίες σεζόν δεν υπάρχει ένας κανόνας για τις γόβες. Μυτερές, στρογγυλές, με ψηλό ή χαμηλό τακούνι, όλες οι εναλλακτικές επιτρέπονται. Επιλέξτε ένα σχέδιο χωρίς φιοριτούρες έτσι ώστε να μείνει πρωταγωνιστής για πολλά χρόνια στην γκαρνταρόμπα σας.

Τσάντα

Μια doctor bag σε κρεμ χρώμα μπορούμε να την κρατήσουμε κατά την διάρκεια του χειμώνα με ένα total black σύνολο ενώ είναι ιδανική για τις ανοιξιάτικες βόλτες μας στα μαγαζιά.

Δερμάτινο τζάκετ

Είναι σημαντικό κεφάλαιο στα πανωφόρια. Αντικαθιστά το παλτό και δίνει ροκ ύφος στο ντύσιμο. Θα το φορέσετε ακόμη και την άνοιξη με ένα φλοράλ φόρεμα. Ένα look που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Mαρινιέρα

Το Breton αγαπήθηκε και δοξάστηκε από τον Pablo Picasso και τον Jean Paul Gaultier έως την Kate Moss και την Alexa Chung. Το έχουμε δει σε διάφορες εκδοχές, με λεπτές ή φαρδιές ρίγες και θεωρείται πια κλασική αξία.

To σακάκι

Το πιο απλό μας σύνολο μπορεί εύκολα να μεταμορφωθεί σε fashion statement χάρη στο λευκό σακάκι. Συνδυάστε το με ένα μαύρο ζιβάγκο, cigarette παντελόνι και μποτάκια με χαμηλό τακούνι.

To jumpsuit

Μια ολόσωμη φόρμα υπογραμμίζει το στιλ χωρίς κόπο. Μπορεί να αντικαταστήσει επάξια το πιο κομψό Little Black Dress σας.