ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Η πρώτη του Απόλλωνα Λιτοχώρου


Με υπευθυνότητα και αισιοδοξία ξεκίνησε η νέα ποδοσφαιρική χρονιά
Με αρκετά νέα πρόσωπα και αισιοδοξία για τη νέα ποδοσφαιρική σαιζόν, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Ιουλίου, το απόγευμα, στο δημοτικό στάδιο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ η πρώτη συγκέντρωση και η έναρξη της προετοιμασίας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λιτοχώρου.
Το παρόν έδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο με επικεφαλής τον πρόεδρο Χρήστο Κρανιώτη, ο οποίος ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές υγεία και σκληρή δουλειά, ώστε ο ΑΠΟΛΛΩΝ να έχει μια πετυχημένη χρονιά στο τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Α' Κατηγορίας ΕΠΣ Πιερίας.

Ο πρόεδρος ανέλυσε στους παίκτες τους στόχους της ομάδας, οι οποίοι δεν είναι απλά και μόνον μια ευπρεπής παρουσίαση μέσα στο γήπεδο αλλά και η άνοδος στην ανώτερη κατηγορία, όπως αξίζει και επιβάλλεται για την κοινωνία του Λιτοχώρου.
Ο εκ των προπονητών Δημήτριος Μυτιληναίος διεξοδικά αναφέρθηκε στη σημασία της προετοιμασίας, τόνισε την ανάγκη να υπάρχει πειθαρχία και σεβασμός τόσο στο προπονητικό team όσο και στους ανθρώπους του Συμβουλίου και ότι πρέπει όλοι να φανούν συνεπείς στον προγραμματισμό και στο όραμα της ομάδας.
Ο πολύπειρος τεχνικός και άριστος γνώστης του Πιερικού ποδοσφαίρου δήλωσε βέβαιος ότι ο ΑΠΟΛΛΩΝ θα τερματίσει στην κορυφή του πρωταθλήματος 2012 - 2013.
Μιλώντας για τη φιλοσοφία του και τις απαιτήσεις του ο προπονητής Νικόλαος Μαρνέλας ζήτησε από τους νεαρούς πρωτοεμφανιζόμενους ποδοσφαιριστές να μιμηθούν τους παλαιούς συμπαίκτες τους και να πάρουν από την πείρα και την όρεξη για δουλειά.
«Η φανέλα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λιτοχώρου», τόνισε στους παίκτες, «είναι ποτισμένη με πολύ ιδρώτα και η φήμη της ομάδας ξεπερνά τα στενά όρια της Πιερίας».
Οι παίκτες της ομάδας ξεκίνησαν
πλήρεις υγειονομικές εξετάσεις (Μικροβιολογικές, Καρδιολογικές, Παθολογικές) και στην πρώτη αυτή παρουσίαση φάνηκε η φιλοδοξία για το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Χθες ξεκίνησαν οι καθημερινές προπονήσεις και ακολουθούν τα φιλικά ποδοσφαιρικά ματς μέσα στον Αύγουστο.
του Σωτηρίου Δ. Μασταγκά