ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Αρκουδάκι σκοτώθηκε μπροστά στη μητέρα του


Μπροστά στα μάτια της μητέρας του που το εκπαίδευε στην ανεύρεση τροφής, βρήκε τραγικό θάνατο από διερχόμενο αυτοκίνητο ένα μικρό...αρκουδάκι ηλικίας περίπου πέντε μηνών στην Καστοριά! Το άτυχο ζώο ήταν το τέταρτο από τα αρκουδάκια φετινής γέννας και η δέκατη συνολικά αρκούδα που σκοτώνεται σε τροχαίο από την αρχή του έτους.

ο δυστύχημα συνέβη πολύ κοντά στον οικισμό της Κολοκυνθούς στην επαρχιακή οδό Καστοριάς- Νεστορίου και ενώ η μητέρα του μικρού το καλούσε κοντά της στην αντικρινή πλευρά του δρόμου, ανήμπορη να το βοηθήσει να αποφύγει τα διερχόμενα οχήματα. Κάποιο από αυτά το παρέσυρε, με αποτέλεσμα να υποστεί θανατηφόρα κατάγματα σε όλο του το σώμα.

Η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του «Αρκτούρου» που ειδοποιήθηκε, απομάκρυνε με την βοήθεια αστυνομικών και πυροσβεστών τη μητέρα που για αρκετή ώρα προσπαθούσε να προσεγγίσει το σημείο του δυστυχήματος, πιστεύοντας ότι το παιδί της ήταν ακόμη ζωντανό! Το νεκρό αρκουδάκι μεταφέρθηκε στον Σταθμό Περίθαλψης Άγριων Ζώων στην Καστοριά και θα παραδοθεί στη Δασική Υπηρεσία Καστοριάς.
tromaktko.com