ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ!!.. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΔΗΜΑΡ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ" ΤΟΥ





«Πρέπει να εκφραστεί το σημαντικό κομμάτι του εκλογικού σώματος που ανήκει στον πατριωτικό, αντιμνημονιακό χώρο», δηλώνει ο Γιάννης Μανώλης, μιλώντας στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», υπογραμμίζοντας ότι «συζητούμε για τις περαιτέρω κινήσεις μας».
Ο κ. Μανώλης επισημαίνει ακόμα ότι βρίσκεται σε «ανοιχτή γραμμή» με βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, «αρκετοί από τους οποίους», όπως τονίζει ο ίδιος, «έχουν εκφράσει την επιθυμία να συμμετάσχουν σε ένα νέο εγχείρημα με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά».
σχόλιο ιστολογίου: Ναι εντάξει ως λαός τρώμε κουτόχορτο ουκ ολίγες φορές! Αλλά βρε Γιάννη Μανώλη ούτε καν τα προσχήματα; 3 μέρες μετά την αποχώρηση από τους ΑΝΕΛ προαναγγέλλεις πολιτική κίνηση; Ακόμη κι αν είχες δίκιο σε όσα κατήγγειλες μέχρι τώρα το έχασες… Απλά επιβεβαιώνεις τις υποψίες ότι κινηθήκατε βάσει οργανωμένου σχεδίου για να διαλύσετε τους ΑΝΕΛ, να πάρετε τον απογοητευμένο κόσμο της δεξιάς και όταν έρθει η ώρα να συμπράξετε ως η δεξιά ΔΗΜΑΡ με μνημονιακά κόμματα δήθεν για κάποιου είδους “απαγκίστρωση”.

Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2FCONKfP0