ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Με την Όλγα Τρέμη... στο roof garden του «Μεγάλη Βρετανία»! Όταν θα σας ξεσκίσει τις σάρκες ο πεινασμένος, αυτός που θα του πάρετε το σπίτι... τότε να δω που θα τρώτε;

Μεγάλη Βρετανία Από τις διαδηλώσεις στην πλατεία, ανέβηκαν στο roof garden... |EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Αλλάζουν οι καιροί; Όχι όχι, αλλάζουν οι άνθρωποι. 
Αυτή είναι η εξέλιξη της κυβέρνησης της Αριστεράς. Άνοδος. Και στην κυριολεξία. Από τις διαδηλώσεις στην πλατεία, κάτω, ανέβηκαν στο roof garden, πάνω. Ανέλιξη.

Η Όλγα Γεροβασίλη συνέτρωγε το βράδυ της Τρίτης με την Όλγα Τρέμη στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, στο Σύνταγμα. 
Το γράφει ο Βηματοδότης και το μενού περιελάμβανε μοσχαράκι με χόρτα - σύμφωνα με το μενού, το κόστος του πιάτου είναι μόλις 28,5 ευρώ. Πάλι καλά που δεν έφαγαν «συκώτι πάπιας με πουρέ γλυκοπατάτας» να πληρώσουν 46 ευρώ. Ή, «steak tomahawk» για 87 ευρώ.
Και είχαν και εξαιρετική θέα, την Ακρόπολη, απέναντί τους.
Η εκπρόσωπος μίας κυβέρνησης της ριζοσπαστικής Αριστεράς να παίρνει το...
δείπνο της με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τουκαναλιού της διαπλοκής (όπως έλεγε ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ) σε ένα από τα πιο ακριβά εστιατόρια της πόλης.
Αλλάζουν οι καιροί; Όχι όχι, αλλάζουν οι άνθρωποι
Αυτή είναι η εξέλιξη της κυβέρνησης της Αριστεράς. Άνοδος. Και στην κυριολεξία. Από τις διαδηλώσεις στην πλατεία, κάτω, ανέβηκαν στο roof garden, πάνω. Ανέλιξη. 
Δεν ξέρω μήπως και (θα) τους ενοχλούμε πλέον αν (θα) γίνονται συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα. Η πλέμπα... Στους δρόμους. Ενώ, αυτοί, στα πανάκριβα roof garden. Να μεγαλοπιάνονται.