ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

Σάββατο 10 Μαΐου, ομιλία με θέμα «Bowtech, η ήπια θεραπευτική τεχνική», με την Κατερίνα Σημαιοφορίδου

Η Οικολογική ομάδα "Μητέρα Γη" διοργανώνει ομιλία με θέμα «Bowtech, η ήπια θεραπευτική τεχνική» με την Κατερίνα Σημαιοφορίδου, διπλωματούχο της Αυστραλιανής Ακαδημίας Bowtech.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο μας που βρίσκεται κοντά στην Αγία Παρασκευή (Μαραθώνος και Λαχανά γωνία), το Σάββατο 10 Μαΐου 2014 και ώρα 18:00.
Το Bowtech (Bowen Technique) είναι μια ελάχιστα παρεμβατική και ασφαλής ολιστική μέθοδος, η οποία, διεγείροντας την ικανότητα του σώματος για αυτοθεραπεία, βοηθά στην επιτυχή αντιμετώπιση πολλών και διαφορετικών δυσλειτουργιών. Επιφέρει στο σώμα βαθιά χαλάρωση, καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου και βοηθά στην αποβολή των τοξινών, ενθαρρύνοντας έτσι το σώμα να ευθυγραμμισθεί και να επανέλθει στη φυσική του κατάσταση υγείας.
Μια συνεδρία αποτελείται από ήπιες κινήσεις ακριβείας που γίνονται με τα δάχτυλα και εφαρμόζονται με αριθμητική ακολουθία σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Μεταξύ των κινήσεων μεσολαβούν ολιγόλεπτες παύσεις, οι οποίες είναι απαραίτητες ώστε να δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος στο σώμα να ανταποκριθεί στην τεχνική.
Μερικές από τις καταστάσεις που ανταποκρίνονται θετικά στην τεχνική Bowen είναι οι εξής: συμπτώματα άγχους και έντασης, ενίσχυση ανοσοποιητικού συστήματος, αυχενικά προβλήματα, πόνοι πλάτης και μέσης, ισχιαλγία, σκολίωση, δυσκαμψία ώμου, επικονδυλίτιδα, τενοντίτιδα, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, προβλήματα γονάτων, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, γυναικολογικές διαταραχές, πεπτικές διαταραχές, αναπνευστικά προβλήματα, άσθμα, αλλεργική ρινίτιδα, προβλήματα νεφρών, αθλητικοί τραυματισμοί. Η μέθοδος είναι κατάλληλη για όλους, από νεογέννητα μέχρι ηλικιωμένους, αθλητές, εγκύους και άτομα με ειδικές ανάγκες. Σχεδόν όλοι οι δέκτες αναφέρουν ότι βιώνουν μια ευχάριστη, χαλαρωτική κατάσταση και μια βαθιά αίσθηση ευεξίας και άνεσης.

--
Οικολογική Ομάδα "Μητέρα Γη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.