ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΚΝΕ - 1000 φύλλα Οδηγητή


Το 1.000στό φύλλο είναι ένα φύλλο που αξίζει ο καθένας να διαβάσει, αφού στην ύλη του φιλοξενεί περιεχόμενο και θέματα αντάξια της μαχητικής και αγωνιστικής ιστορικής πορείας του οργάνου του ΚΣ της ΚΝΕ.
- Στην ύλη του φύλλου ξεχωρίζει η συνέντευξη με την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, για το 19ο Συνέδριο του Κόμματος. Η συγκεκριμένη συνέντευξη είναι η αρχή μιας σειράς κειμένων που θα συμβάλουν στη διάδοση και την εκλαΐκευση των Θέσεων της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, ιδιαίτερα στη νεολαία, και θα δημοσιευθούν το επόμενο διάστημα στον «Οδηγητή».
- Επίσης, όσον αφορά το 1.000στό φύλλο του «Οδηγητή» υπάρχει άρθρο για την κυκλοφορία της εφημερίδας στην παρανομία, δηλώσεις από τους αναγνώστες της και μηνύματα από Κομμουνιστικές Νεολαίες της Ευρώπης.
- Στη στήλη της ιδεολογίας δημοσιεύονται τα άρθρα: «Ο Λένιν για τον πόλεμο και τη στάση των κομμουνιστών» και «Θεωρητικά ζητήματα για τις αντικειμενικές προϋποθέσεις για την επανάσταση».
- Στις σελίδες των εργαζομένων, υπάρχουν άρθρα για τα προγράμματα ανακύκλωσης της ανεργίας και για το κύμα μετανάστευσης Ελλήνων στο εξωτερικό.
- Στις σελίδες των μαθητών, υπάρχει άρθρο με αφορμή συνέδριο που οργάνωσε η ομάδα Schooligans τάχα για τα δικαιώματα των μαθητών και ρεπορτάζ από τα βοηθητικά μαθήματα που οργανώνουν Λαϊκές Επιτροπές για μαθητές.
Πλούσια είναι και η θεματολογία που αφορά ζητήματα για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό