ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Μ.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

                 

----------------------------------------------------------
Ταχ. Δ/νση:  Βασ. Όλγας  198   
Τ.Κ.: 546 55
Πληροφορίες: Μίνα Κουρνούτου
Τηλέφωνο: 2313 – 319663
Fax: 2313 – 319763
E_mail: antiperiferiarxis-thess@pkm.gov.gr



              
             

  

  





    Θεσσαλονίκη, 13/06/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
           

Από το Τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκαν τα συγκεντρωτικά στοιχεία για το σύνολο και το είδος των ελέγχων που διενήργησαν οι υπάλληλοι του Τμήματος, κατά το μήνα Μάιο του τρέχοντος έτους.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκαν συνολικά 1.848 έλεγχοι κατά το μήνα Μάιο στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, οι οποίοι αφορούσαν νωπά προϊόντα φυτικής προέλευσης, μεταποιημένα προϊόντα φυτικής προέλευσης και ξηρούς καρπούς, εμφιαλωμένα κρασιά, θέματα φυτοπροστασίας και ζωοτροφές. Από τους συγκεκριμένους ελέγχους δεν βρέθηκαν παραβάσεις.
«Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο το γεγονός να διαπιστώνουμε ότι οι περισσότερες επιχειρήσεις έχουν συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των Υπηρεσιών μας. Ωστόσο, δεν επαναπαυόμαστε, συνεχίζουμε τους ελέγχους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και όπου ανακαλύπτουμε παραβατική λειτουργία επιβάλλουμε τις ανάλογες από το νόμο κυρώσεις, ενώ αντίστοιχα επιβραβεύουμε όσες επιχειρήσεις λειτουργούν σωστά. Στόχος μας παραμένει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα για τον επαγγελματία και τον καταναλωτή», σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γεώργιος Τσαμασλής.






Ευχαριστούμε για τη συνεργασία
Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Μ.Ε. Θεσσαλονίκης