ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Οι δημοφιλέστερες ειδήσεις την εβδομάδα που πέρασε

Συνηθίζεται στο τέλος της εβδομάδας να γίνεται μια ανασκόπηση των σημαντικότερων γεγονότων.
Πιστεύοντας πως οι καταλληλότεροι να κρίνουν τα πλέον σημαντικά γεγονότα είναι οι ίδιοι οι αναγνώστες του Flashnews.gr, δημοσιεύουμε τις δημοφιλέστερες ειδήσεις , σύμφωνα με το απόλυτα έγκυρο google analytics.
Δείτε λοιπόν, τις πλέον δημοφιλείς ειδήσεις στο Flashnews.gr για την εβδομάδα που πέρασε (πατώντας στον τίτλο βλέπετε ολόκληρο το άρθρο).
1)Ένας ακόμα νέος «έσβησε» στην άσφαλτο – Τροχαίο δυστύχημα στο δρόμο προς Ακρωτήρι
Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο. Ένας νέος ακόμα άνθρωπος άφησε την τελευταία του πνοή χθες τα ξημερώματα στα Χανιά.
2)Σοβαρό τροχαίο έξω από τα Χανιά ύστερα από σύγκρουση οχημάτων
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 2μμ στην Εθνική Οδό Χανίων – Ρεθύμνου στο ύψος του Αγ. Ραφήλ με τρείς τραυματίες εκ των οποίων ο ένας είναι πολύ σοβαρά και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
3)Συνελήφθησαν 11 άτομα στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων
Συνολικά 11 άτομα συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης για την καταπολέμηση του παρεμπορίου στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων.
4)Το νου σας παίδες…Κραυγή αγωνίας απο έναν γιατρό των Χανίων
Με αφορμή το τελευταίο τροχαίο ατύχημα στο «Γερμανικό πουλί» γιατρός του Νοσοκομείου Χανίων έγραψε στο σχετικό άρθρο ένα σχόλιο το οποίο θεωρώ πως επιβάλλεται να το διαβάσουν όλοι όσοι πιάνουν τιμόνι στα χέρια τους.
5)»Κατσαρίδες και ποντίκια έκαναν πάρτι σε εστιατόριο στο κέντρο»
Κρατούσε καλά κρυμμένη την κατάσταση που επικρατούσε στο εσωτερικό του καταστήματος του ο Ηρακλειώτης ιδιοκτήτης, εστιατορίου στο κέντρο της πόλης. Μόλις το κατάστημα όμως άλλαξε ιδιοκτησία έγινε αντιληπτό αυτό που επικρατούσε στην κουζίνα και τους υπόλοιπους χώρους που δεν ήταν ορατοί από τους πελάτες και υπό κανονικές συνθήκες έπρεπε να…λάμπουν!
6)Με μαχαίρι πήγαν να λύσουν τις διαφορές τους
Πήγαν να λύσουν τις διαφορές τους βγάζοντας μαχαίρι. Περίπου στις 2.30 μετά τα μεσάνυχτα, δυο Χανιώτες, ένας 51χρονος και ένας 27χρονος, που βρίσκονταν σε μπαρ στο ενετικό λιμάνι Χανίων, διαπληκτίστηκαν.
7)Δώδεκα συλλήψεις σε παραλία των Χανίων
«Γερή μπάζα» έκαναν οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά με την έναρξη των εξορμήσεων τους σε παραλίες των Χανίων. Πιο συγκεριμένα κατά τη διάρκεια ελέγχων το μεσημέρι της Τετάρτης, συνελήφθησαν συνολικά 12 άτομα, εκ των οποίων οι εννέα είναι υπήκοοι Κίνας και οι τρείς υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας από 24 έως 47 ετών.
8)Τραγωδία στο Ρέθυμνο με επιβάτες σκάφους – Πνίγηκε ένα άτομο
Τραγωδία σημειώθηκε ανοιχτά του Ρεθύμνου καθώς ένας άντρας 58 ετών, βρήκε φρικτό θάνατο πέφτοντας στην θάλασσα απο ένα σκάφος, ενώ μια 59χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.
9)Χανιά: Μονάδα Νεογνών – Η «κακο – ποίηση» συνεχίζεται…
Πριν από 22 χρόνια, η Μαρίνα Γιανναδάκη έφερε στον κόσμο ένα παιδί στο Παλιό Νοσοκομείο Χανίων το οποίο έχρηζε άμεσης ιατρικής φροντίδας καθώς γεννήθηκε με δακτυλοειδές πάγκρεας. Στο Νοσοκομείο δεν υπήρχε μονάδα νεογνών ούτε νεογνολόγος και το παιδί μεταφέρθηκε επειγόντως στο Ηράκλειο σε μία απόσταση 158χλμ με ένα ασθενοφόρο παλαιού τύπου και μόνο ένα χειροκίνητο οξυγόνο.
10)Μια μοναδική προσφορά του ΟΤΕ TV για τους κατοίκους της Κρήτης
Με αφορμή τη διακοπή του αναλογικού σήματος στην Κρήτη από τις 26 Ιουνίου, ο ΟΤΕ TV δίνει τη δυνατότητα σε όλους να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους ελληνικά κανάλια και μαζί το πλουσιότερο μπουκέτο θεματικών καναλιών στην ελληνική αγορά, προσφέροντας δωρεάν τους δύο πρώτους μήνες καθώς και τη δορυφορική κεραία αξίας 49 ευρώ στο πλήρες πακέτο.Πηγή: flashnews.gr