ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Έξαλλος ο Κοντομηνάς με τη Mενεγάκη – Βλέπει την πόρτα εξόδου;

exallos-o-kontominas-me-ti-Menegaki---vlepei-tin-porta-exodou-1-315x236Δε φτάνει που το τελευταίο διάστημα έχει τόσα στο μυαλό της…δε φτάνει που οι καιροί είναι ζόρικοι…δε φτάνει που βλέπει να μην περνάει το δικό της και να ψαλιδίζονται οι απολαβές της…βρήκε τον τρόπο να προκαλέσει κι άλλο την τύχη της. Πώς; Ανοίγοντας πόλεμο. Με ποιον; Με αυτόν που αν πας κόντρα απλά…φεύγεις από τον τηλεοπτικό χάρτη.
Ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι έξαλλος! Ήδη το ισχυρό αφεντικό του καναλιού της Κάντζας έχει αποφασίσει να μειώσει τις απολαβές της Ελένης. Είναι το πιο σημαντικό βήμα για ν΄ ανανεώσει το συμβόλαιο. Αν οι δυο πλευρές φυσικά το ανανεώσουν.
Η παρουσιάστρια ωστόσο φρόντισε να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά. Έδωσε συνέντευξη σε περιοδικό κυριακάτικης εφημερίδας, αντιπάλου Ομίλου και αυτό τον ώθησε στα άκρα!
Η Μενεγάκη έχει να δώσει συνέντευξη δυο χρόνια και το περιοδικό που επέλεξε για να σπάσει-για μια ακόμη φορά-την σιωπή της-είναι εκτός συμφερόντων Κοντομηνά. Και το γράφω έτσι καθώς η παρουσιάστρια είχε δεχτεί τόσο από το «Hello» αλλά και από το «Εγώ» πρόταση αλλά είχε αρνηθεί. Μήπως είναι μια κίνηση… επίθεσης εκ μέρους της μετά την δημοσιοποίηση των μηνιαίων απολαβών της; Μήπως με αυτό τον τρόπο δείχνει να χρεώνει στον Πρόεδρο ή κάποιον συνεργάτη του την διαρροή; Μήπως το γραφείο τύπου γνώριζε και ο Πρόεδρος όχι; Θα δείξει… Πάντως το κλίμα στη Κάντζα είναι πολύ τσιτωμένο…Τόσο πολύ που κάποιοι στους διαδρόμους υποστηρίζουν πώς η μοιραία Ελένη βλέπει για πρώτη φορά την πόρτα της εξόδου.
Πηγή: nasosblog