ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΙ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΗΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ





Στην Καστοριά βρίσκονται από το Σάββατο 24 Αυγούστου οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Κακούρης Νίκος και Καραμήτρος Θωμάς όπου προετοιμάζονται με την Εθνική Ομάδα κωπηλασίας για τη συμμετοχή τους στους Βαλκανικούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο σαββατοκύριακο 7-8 Σεπτεμβρίου στο Βελιγράδι.
Οι δύο Κατερινιώτες πρωταθλητές που νωρίτερα τον Αύγουστο είχαν κατακτήσει την τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων στο αγώνισμα της τετρακώπου συμμετείχαν στις 24 Αυγούστου σε αγώνες πρόκρισης για τους Βαλκανικούς Αγώνες. Οι αθλητές του Ν.Ο.ΚΑΤ. εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους και σε αυτή τη διεθνή διοργάνωση τερματίζοντας πρώτοι τόσο στην τετράκωπο όσο και στη δίκωπο εφήβων.
Η αποστολή της Εθνικής μας Ομάδας αναχωρεί την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου για την πρωτεύουσα της Σερβίας όπου οι Καραμήτρος και Κακούρης θα συμμετέχουν στα αγωνίσματα της δικώπου και της οκτακώπου εφήβων.
Οι δύο Κατερινιώτες κωπηλάτες που πέρυσι στους ίδιους αγώνες κατέκτησαν ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο θα προσπαθήσουν και εφέτος να φέρουν στην Πιερία καινούργιες διακρίσεις οι οποίες θα προστεθούν στις πολλές μεγάλες επιτυχίες των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης.