ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Τους αθλητές τους ”τρώει” το σεξ!

Τους αθλητές τους ”τρώει” το σεξ!Θέλετε να χάσετε κιλά αλλά δε θέλετε να μπείτε πάλι στην επίπονη διαδικασία της δίαιτας. Θέλετε να βρείτε πιο ευχάριστους και εποικοδομητικούς τρόπους να χάσετε θερμίδες. Γιατί να ξημεροβραδιάζεστε στο γυμναστήριο αν μπορείτε να κάψετε το λίπος με το σεξ;

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από το New England Journal of Medicine το σεξ διαρκεί κατά μέσο όρο 6 (!) λεπτά και καταφέρνει να κάψει μόνο 21 θερμίδες! Μια πολύ γερή δόση σεξ (διάρκειας περίπου 30 λεπτών) καίει από 85 έως 100 θερμίδες.

Ίσως είναι καλύτερα λοιπόν να μην αφήσουμε το γυμναστήριο αλλά να συνεχίσουμε για να έχουμε καλύτερη φυσική κατάσταση, να κάψουμε περισσότερο λίπος και να έχουμε καλύτερη απόδοση στο σεξ!


Να και μερικές αλήθειες για το σεξ!



Sex πριν το πρωινό!

Τα επίπεδα τεστοστερόνης είναι πιο υψηλά μεταξύ 8 π.μ. και 9.π.μ. Ευκαιρία λοιπόν να το εκμεταλλευτείτε! Δείτε το σαν προθέρμανση!


Τι να τρώτε για να αντέχετε περισσότερο!

Μπορείτε να τρώτε στρείδια, βατόμουρα, φυστίκια, μπανάνες και φυσικά σοκολάτα! Αυτές είναι τροφές που αυξάνουν την αντοχή σας! Φάτε λοιπόν και ριχτείτε στον ... αγώνα!


Αλλάζετε συχνά στάσεις στο σεξ!

Εχθρός του καλό είναι το καλύτερο! Και εχθρός του σεξ είναι η ρουτίνα! Δραστηριοποιηθείτε και αλλάξτε στάσεις! Πειραματιστείτε γιατί έτσι ενεργοποιείτε περισσότερους μυς και γυμνάζεστε περισσότερο!


Γυμναστείτε για καλύτερο οργασμό!

Οι γυναίκες που καθημερινά γυμνάζονται έρχονται πιο εύκολα σε οργασμό. Η γυμναστική στους άνδρες και μάλιστα η έντονη άσκηση τονώνει τη σεξουαλική συμπεριφορά.
Πηγή: healthtimes