ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ Βουλευτής Ν. Σερρών
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: " ΙΛΙΓΓΟΣ … ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΥ !"
Επιχειρήθηκε χθες επίθεση λασπολογίας και συκοφαντίας μέσω του ΒΗΜΑτοδότη που επικαλείται  διαρροές κύκλων... του κ. Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης. Χρησιμοποιήθηκε ο όρος « βαθύ λαρύγγι » για δήθεν  παροχή πληροφοριών προς τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για το σκάνδαλο των υποβρυχίων !
Άστοχη η στόχευση ! Αποδεικνύει απλώς τον πανικό των λασπολόγων !
Είναι γνωστό ότι το σύνολο της δικογραφίας για το σκάνδαλο των υποβρυχίων από την άνοιξη του 2011 έχει αποσταλεί από την Εισαγγελία Αθηνών στη Βουλή,  σύμφωνα με το νόμο περί ευθύνης υπουργών. Μάλιστα δόθηκαν για τις ανάγκες της Προκαταρκτικής Επιτροπής πλήρη αντίγραφα του συνόλου της δικογραφίας στα κόμματα και στους βουλευτές.
Δεν χρειάζεται λοιπόν κανείς μεσάζοντες για να  αποκτήσει στοιχεία της δικογραφίας του σκανδάλου !
Έτσι για να φρεσκάρουμε τη μνήμη των κύκλων διαρροών…
Η λάσπη και η συκοφαντική δυσφήμιση επιστρέφουν ως μπούμερανγκ στους έντρομους κύκλους διαρροών και παραπληροφόρησης, που ευτελίζουν την ιστορική διαδρομή της Δημοκρατικής παράταξης.
Ο κ. Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και οι περί αυτόν συναλλασσόμενοι καρεκλοθήρες καλόν είναι να θυμούνται, όταν μιλούνε για ανταλλάγματα, ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούνε για σκοινί !
Αφού αποστασιοποιήθηκε από την υποχρέωση πολιτικής έκφρασης των μικρομεσαίων ελλήνων που σηκώνουν το όλο βάρος της κρίσης,  ανησυχεί ακόμη και για τις συζητήσεις μεταξύ βουλευτών !  Η έλλειψη πολιτικών επιχειρημάτων και πειθούς είναι ολοφάνερη. Μετά την εξάντληση της κομματικής πειθαρχίας και της υποσχεσιολογίας , ακολουθεί η συκοφαντία και η λασπολογία για πειθαναγκασμό !
Η πολιτική πορεία του καθενός και το πολιτικό του ήθος κρίνονται από τους πολίτες. Καθημερινά.
Γι’ αυτό είναι σαφές ότι από τον πολιτικό ίλιγγο και την περιδίνηση πολιτικής απαξίωσης  δεν πρόκειται να τον γλιτώσουν ούτε οι φτηνές προβοκάτσιες ούτε οι συκοφαντίες !
Βρίσκεται «στον πάτο του βαρελιού», κατά τη προσφιλή του έκφραση ! Στον πάτο της πολιτικής αξιοπιστίας !
Δεν έχω λόγους να επιχαίρω γι’ αυτό, δεν προτίθεμαι όμως να τον  ακολουθήσω.
Κι ως επίλογο ένα σχόλιο για την αμφίσημη χθεσινή λασπολογία του ΒΗΜΑτοδότη  !
Αναφέρεται στο συκοφαντικό κείμενό του στο περίφημο Σκάνδαλο Watergate στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο οποίο ο πληροφοριοδότης αναφερόταν ως «βαθύ λαρύγγι». Είναι το σκάνδαλο που οδήγησε στην παραίτηση του Ρεπουμπλικάνου Προέδρου Νίξον. Ο ΒΗΜΑτοδότης  συνέδεσε ευθέως (τι εκπληκτική αυτή η επιστήμη της Σημειολογίας ! ) το Watergate με το σκάνδαλο των υποβρυχίων και τον κ. Βενιζέλο !
Χρειάζονται άλλα σχόλια ;
Στην περίπτωση του  Watergate και σκάνδαλο υπήρξε, και παραίτηση του εμπλεκομένου Προέδρου.
Εξ οικείων … τα βέλη , δηλαδή,  η υπόδειξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.