ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Το άγριο έγκλημα στην Ομόνοια που συγκλόνισε την Ελλάδα – Όλο το χρονικό

Αυτός είναι ο 28χρονος που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου στην Ομόνοια
Η άγρια δολοφονία του 28χρονου Τάσου Ντούπη, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου προχθές στην Ομόνοια, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Ο 28χρονος ο οποίος ήταν μόνιμος κάτοικος Πηνείας Ηλείας, βρισκόταν στην Αθήνα
Το άγριο έγκλημα που συνέβη προχθές το βράδυ στην Ομόνοια έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Το ιστορικό της δολοφονίας
Ο άτυχος Τάσος Ντούπης ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου, βρισκόταν στην Αθήνα από την περασμένη Τρίτη καθώς επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ο πεθερός του και η σύζυγος του βρισκόταν ήδη στην πρωτεύουσα.
Ο 28χρονος το απόγευμα της Τρίτης, συνόδευσε μία γυναίκα στο εστιατόριο που δούλευε στην Ομόνοια, στην οδό Γερανίου, για να ζητήσει τα δεδουλευμένα της από τον ιδιοκτήτη. Οι δύο άντρες λογομάχησαν επειδή ο 39χρονος εστιάτορας αρνούνταν να πληρώσει τα δεδουλευμένα στην πρώην εργαζόμενή του με αποτέλεσμα εκείνος και ο 28χρονος να έρθουν στα χέρια.
Όταν ο 28χρονος έπεσε στο πάτωμα από τα χτυπήματα ο 39χρονος συνέχισε να τον χτυπά με κλοτσιές στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Παρόλο που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ήταν πλέον αργά καθώς είχε υποκύψει στα τραύματά του.
Ο 39χρονος εστιάτορας συνελήφθη και μαζί του οδηγήθηκε στις Αρχές και ο 43χρονος υπάλληλος του μαγαζιού ο οποίος ήταν παρών την ώρα της επίθεσης.
Ποιος ήταν ο άτυχος 28χρονος
Ο Τάσος Ντούπης έμενε μόνιμα στην Πηνελια Ηλίας μαζί με τη γυναίκα και τη μόλις 2,5 ετών κόρη του.
Ο ίδιος εργαζόταν σε αποθήκη της ΕΑΣ Αμαλιάδας με ζωοτροφές στην και διέμενε μόνιμα με την οικογένειά του στο Μαζαράκι.