ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Ανοργασμικές της μιας βραδιάς – Οι γυναίκες δεν ευχαριστιούνται το one night stand

oi-gunaikes-den-euxaristioudai-to-sex-ths-mias-vradias-570
Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι παραπάνω από τις μισές γυναίκες δεν ευχαριστιούνται το σεξ της μια βραδιάς σε αντίθεση με τους άνδρες που το ποσοστό ευχαρίστησης είναι διπλάσιο.
Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα και το Πανεπιστήμιο του Μπέρνιχαμ πήραν συνέντευξη από 600 φοιτητές και τους ρώτησαν για τη σεξουαλική τους ζωή. Το αποτέλεσμα που βγήκε ήταν ότι οι γυναίκες έχουν διπλές πιθανότητες να φθάσουν στην κορύφωση όταν βρίσκονται σε κάποια σχέση.
Όσον αφορά τους άνδρες, δεν ισχύει το ίδιο καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία μελέτης του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, το 80% των ανδρών έχει σεξουαλικό οργασμό κατά τη διάρκεια one night stand. Το ποσοστό των γυναικών που φθάνουν στην κορύφωση όταν κάνουν σεξ μίας βραδιάς πέφτει στο μισό, μόλις το 40% ικανοποιείται.
Οι ερευνητές είχαν μιλήσει σε 24,000 φοιτητές από 21 Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και η έρευνα διενεργήθηκε συνολικά για πέντε χρόνια. Επίσης ανακάλυψαν ότι το 75% των γυναικών φθάνει στη κορύφωση όταν έχει σχέση.
Η Δρ Ίνγκλαντ μίλησε με πολλούς άνδρες οι οποίοι παραδέχτηκαν ότι δεν τους ενδιαφέρει τόσο πολύ να ικανοποιήσουν τη γυναίκα που κάνουν one night stand σε σχέση με την γυναίκα που έχουν σχέση. Επίσης πιστεύει ότι ένας από τους λόγους που οι γυναίκες δε ικανοποιούνται με το σεξ της μίας βραδιάς, είναι γιατί δεν μπορούν να πουν αυτό που θέλουν.
Η Ντέμπρα Χέρμπενικ από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, εξήγησε ότι για μία γυναίκα το να κάνει one night stand είναι ακριβώς το ίδιο με το να βγει για φαγητό με τους φίλους της.