ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Πανδαισία ψαριών σε σάλτσα με ούζο και γλυκάνισο

«Τα παιδιά του Πειραιά»

Φιλέτο τσιπούρας, φιλέτο λαβράκι, φιλέτο γλώσσας, φιλέτο λιθρίνι με φινόκιο σε σάλτσα ούζο-γλυκάνισο

Υλικά Συνταγής
- 2 φιλέτα τσιπούρα
- 2 φιλέτα γλώσσα
- 2 φιλέτα λιθρίνι
- 2 φιλέτα λαβράκι
- 4 ρίζες μάραθου (φινόκιο)
- Χυμό από ένα πορτοκάλι
- 1 λίτρο ζωμό ψαριού
- 4 γραμμάρια γλυκάνισο
- 30 ml ούζο
- 50 γραμμάρια βούτυρο
- 40 ml λευκό κρασί
- αλάτι
- πιπέρι