ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΚΜ & ΤΗ ΜΕΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συνεχίζονται οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης, με σκοπό την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Στο πλαίσιο αυτό και σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γεώργιος Τσαμασλής, συνοδευόμενος από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αγροτικής Οικονομίας Βασίλειο Κανάκα και την Εντεταλμένη Σύμβουλο Υγείας και Πρόνοιας Έφη Βασιλειάδου θα προσφέρουν τρόφιμα στο συσσίτιο του Ι.Ν. Αγίων Πάντων, αύριο, Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013, στις 10.00πμ, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα.
Παράλληλα, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Συλλόγου «Οι Θρακιώτες» απευθύνουν πρόσκληση σε όσους επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα (τυποποιημένα και είδη ψυγείου), βρεφικές τροφές, ρούχα, φάρμακα, σχολικά είδη, παιχνίδια, κοκ, προκειμένου να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Η συγκέντρωση των ειδών πραγματοποιείται σήμερα και αύριο, στους κήπους του κτιρίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας  198), από τις 9.00πμ έως τις 18.00μμ.
Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα διατίθενται δωρεάν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Συλλόγου «Οι Θρακιώτες» σε άπορες οικογένειες και άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
«Κάνουμε πράξη την αλληλεγγύη και προσφέρουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε καταγεγραμμένα ευαγή ιδρύματα και συλλόγους, με σκοπό να ανακουφίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Όσοι έχουν τη δυνατότητα, μπορούν να συνεισφέρουν στην προσπάθειά μας, παρέχοντας είδη απαραίτητα για την καθημερινή διαβίωση συνανθρώπων μας, που αντιμετωπίζουν κοινωνικοοικονομικά προβλήματα», υπογράμμισε ο κ. Τσαμασλής.



Τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης επισκέφτηκαν σήμερα παιδιά από το «Άσυλο του Παιδιού», τα οποία έψαλλαν παραδοσιακά κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές με τον κ. Τσαμασλή για το νέο έτος.

 

 

 

 

 

 

 

Λεζάντες φωτογραφιών


- Τα παιδιά από το «Άσυλο του Παιδιού» έψαλλαν παραδοσιακά κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Γεώργιο Τσαμασλή
- Ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος έδωσε το «παρών» στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας










Ευχαριστούμε για τη συνεργασία
Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Μ.Ε. Θεσσαλονίκης