ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

( ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΛΥΚΟΙ 1-0 το γκολ ο Μυστακίδης Ελευθέριος ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ 11 Χ 11 3ος ΟΜΙΛΟΣ


Ε.Π.Σ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ 11 Χ 11  3ος ΟΜΙΛΟΣ.
ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΛΥΚΟΙ ΑΕ 1-0
Σε ένα πολλή δύσκολο αγωνιστικό χώρο.
Το γκολ ο Μυστακίδης Ελευθέριος με ωραίο  πλασέ σουτ έξω  από την μεγάλη περιοχή

Νίκη στο λασπόλουτρο του Καλοχωρίου με 1 – 0 πέτυχαν οι προπαίδες των Ποντίων επί των Λύκων ΑΕ. Το γκολ πέτυχε ο Μυστακίδης Ε. στο πρώτο ημίχρονο όταν σε μια αντεπίθεση κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα που είχε κάνει έξοδο. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας , ήταν δυνατό μέσα σε αθλητικά πλαίσια ενώ ο αγωνιστικός χώρος, λόγω της πρωινής βροχής, δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να αναπτυχθούν όπως θα ήθελαν.
Οι παίχτες του Μπεκιάρη Γ. προσπάθησαν και πίεσαν ψηλά έχοντας ευκαιρίες να διπλασιάσουν τα τέρματα όμως σταμάτησαν πάνω στο καλό τερματοφύλακα των Λύκων που σε μια περίπτωση απέκρουσε και με το βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού ωραίο σουτ του Τσενικλή Κ. στο δεύτερο ημίχρονο.
Έτσι η ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων βρίσκεται στην Τρίτη θέση με 34 βαθμούς έχοντας μέχρι τώρα 11 νίκες , 1 ισοπαλία και 2 ήττες στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι δύσκολο με το πρωτοπόρο Ντίνο Κούη όπου οι Πόντιοι ευελπιστούν σε μια καλή εμφάνιση αλλά και σε βαθμό αν το επιτρέψουν οι περιστάσεις.
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης ( Προπονητής : Μπεκιάρης Γιώργος) : Νταμπώσης Φ. (Τ), Σαββίδης Π., Τουλίκας Σ., Τερζίδης Π., Κουτσουράς Γ., Τσενικλής Κ. , Κατσάρας Α., Τουλίκας Γ. , Μυστακίδης Λ., Καρακούσης Γ. , Σαχμπάζωβ Ν., Χατζηαργυρίου Α. , Κάπε Ε, Ζαχούλης Β., Χήρας Κ., Χριστοδουλής Γ. (Τ), Αποστολόπουλος Α.