ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΆΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΡΑΒΑΣΆΚΙΑ ΝΑ ΈΡΧΟΝΤΑΙ . ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΆΣΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
Θεσσαλονίκης & Χανδρή 1
Μοσχάτο

Αγαπητέ φορολογούμενε,

Δεδομένου ότι ολοκληρώθηκε η Eκκαθάριση Φόρου Πολυτελούς Διαβίωσης με βάση τη δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος οικ. έτους 2013 και με ημερομηνία εφάπαξ πληρωμής στις 31 Ιανουαρίου 2014, για τη δική σας διευκόλυνση και προς αποφυγή ταλαιπωρίας, σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα http://www.gsis.gr , "Υπηρεσίες προς Πολίτες" και στην επιλογή "Φόρος Πολυτελούς Διαβίωσης (Φόρος Πολυτελείας)" μπορείτε να δείτε και να εκτυπώσετε το εκκαθαριστικό σημείωμα.

Οι κωδικοί πληρωμής (που αντιστοιχούν σε Βεβαιωμένες Οφειλές Δ.Ο.Υ.) και το ποσό ολικής εξόφλησης είναι τα στοιχεία που χρειάζονται για να πραγματοποιηθεί η εξόφληση των υποχρεώσεων στις Τράπεζες ή στα ΕΛ.ΤΑ. Για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Υποστήριξης Συναλλασσομένων (Helpdesk) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων: τηλ. 213 133 2552, 213 133 3131, 15515.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα που σας στέλνουμε από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, εφόσον δεν αποτελεί απάντηση σε προηγούμενο δικό σας, περιλαμβάνει στο πάνω μέρος του το όνομά σας και το όνομα χρήστη (Username). Εάν λάβετε μήνυμα που αναφέρει ότι προέρχεται από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων χωρίς να περιέχει τα στοιχεία αυτά και δεν αποτελεί απάντηση σε προηγούμενο δικό σας μήνυμα, να το διαγράψετε μια και θα είναι πλαστό και πιθανώς να περιέχει κακόβουλο περιεχόμενο.