ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Συστάσεις του προέδρου των Δημοτικών Υπαλλήλων Ν.Πιερίας Χρήστου Κομπατσιάρη

1. Οι Σύλλογοι-Μέλη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. να οργανώσουν και να πραγματοποιήσουν Γενικές Συνελεύσεις και Συγκεντρώσεις ενημέρωσης όλων των εργαζομένων αλλά και των τοπικών κοινωνιών.

2. Τον προγραμματισμό, σε συνεννόηση με τις Γραμματείες των Σχολικών Φυλάκων και Δημοτικών Αστυνομικών, αλλά και άλλες Ομοσπονδίες του Δημοσίου που και αυτοί έχουν εργαζόμενους σε διαθεσιμότητα, κοινών αγωνιστικών δράσεων για την αποτροπή των χιλιάδων απολύσεων.
3. Την πραγματοποίηση Πανελλαδικής Σύσκεψης των Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας την ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014, στις 10.00 το πρωί, στο Ξενοδοχείο «NOVOTEL ATHENES» στην Αθήνα (Μιχ. Βόδα 2-6), όπου θα μεταφερθούν οι αποφάσεις-διαθέσεις των εργαζομένων.
4. Την σύγκληση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας την ΠΕΜΠΤΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014, στις 10.00 το πρωί, όπου θα αποφασιστούν οι αγωνιστικές δράσεις του κλάδου.

Φρένο σε όλες αυτές τις πολιτικές αλλά και στον αυταρχικό αντιδημοκρατικό κατήφορο της κυβέρνησης θα βάλει μόνο ο ενιαίος και μαζικός αγώνας μας για την υπεράσπιση του δικαιώματος στη δουλειά, για την ανατροπή των αντεργατικών και αντιλαϊκών πολιτικών, που όλοι έχουμε υποχρέωση να δώσουμε.»