ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ζητείται ντροπή...

«Αλήθεια αγαπητέ κ. Γεωργιάδη αφού έχουμε το πρωτογενές του Σαμαρά τι τα  θέλουμε τα 25 ευρώ (8.000 χιλιάδες δραχνμές) το άτομο;»

Κύριοι Βουλευτές

Εικοσιπέντε  ευρώ δεν είναι 25 δραχμές.
Εικοσιπέντε  ευρώ είναι πάνω από 8.000 δραχμές αγαπητέ κ. Γεωργιάδη. Όσον επί δραχμής στοίχιζε μία εγχείριση. Και οι μισθοί τότε ήταν υψηλότεροι από σήμερα.

Σωστό το ερώτημα για το που θα βρεθούν τα λεφτά για να δίδονται για χρέος που διπλασιάστηκε περίπου από τότε που άρχισε η σωτηρία μας.  Με παράλληλη εξόντωση των Ελλήνων.

Αν  δεν τακτοποιηθεί το θέμα του χρέους με κούρεμα κ.τ.λ. και αν δεν επιστρέψουμε στο Εθνικό μας νόμισμα καταγγέλλοντας τα μνημόνια που υποθήκευσαν και κατακλέβουν τον Εθνικό και ιδιωτικό μας πλούτο (αναδιαρθρώσεις λένε τα ξεπουλήματα), δεν υπάρχει σωτηρία.
Όσα 25 ευρώ και αν μπουν παντού...

Με τον Σαμαρά να αυταπατάται ή να μας παραμυθιάζει για επενδύσεις για ανάπτυξη, για τη Nokia του, για το Wi Fi και ιδίως για το πρωτογενές του.

Αλήθεια αγαπητέ κ. Γεωργιάδη αφού έχουμε το πρωτογενές του Σαμαρά τι τα θέλουμε τα 25 ευρώ (8.000 χιλιάδες δραχμές) το άτομο;

Θυμίζω κατωτέρω το επαναλαμβανόμενο κάθε χρόνο παραμύθι τους της ανάπτυξης!!!΄

Ο Σαμαράς όχι μόνον γιατί υποδούλωσε την Ελλάδα, όχι μόνον γιατί μας εξαπάτησε επανειλημμένα, όχι μόνον γιατί κατέστρεψε την Ελλάδα αλλά το κυριότερο γιατί είναι χωρίς να ντρέπεται μια μαριονέτα, χειρότερο από κουίσκλιγκ,  πρωθυπουργός, πρέπει να πάει στο σπίτι του ή στο Χάρβαντ να διδάσκει μαζί με τον άλλον σωτήρα.

Όσον αφορά το Βενιζέλο  λέγεται ότι λόγω των υπηρεσιών του θα βολευτεί, πλην απροόπτου με τόσες ανακρίσεις που γίνονται,  κατάλληλα στην ΕΕ. Θα ταιριάξουν τότε με τη Δαμανάκη μας μια χαρά.

Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ
  

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου