ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

7 ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ Β.ΕΛΛΑΔΑΣ


Η εξαιρετική πορεία της κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, που το 2013 έφερε τόσες μεγάλες εγχώριες και διεθνείς επιτυχίες φαίνεται ότι θα έχει και συνέχεια, αφού επτά νεαροί (13-14 ετών) ταλαντούχοι αθλητές του κλήθηκαν στο κλιμάκιο Β.Ελλάδος.
Πρόκειται για τους κωπηλάτες: Μαχαιρίδη Κυριάκο, Νάστο Σωτήρη, Σταμκόπουλο Μάρκο, Τζιόμπανο Ζαχαρία, Τσελίκα Νίκο, Τσέτσα Αντώνη και Χατζησσαβίδη Χρήστο, οι οποίοι μετά από τα προγραμματισμένα τεστ για την κατηγορία τους, κλήθηκαν και συμμετείχαν σε κοινή προπόνηση μαζί με 15 ακόμη επίλεκτους αθλητές 7 συλλόγων της Β.Ελλάδας, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9/2 στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Θεσσαλονίκης υπό την καθοδήγηση του Ομοσπονδιακού Προπονητή κου Αθανασιάδη Σάκη και της Ομοσπονδιακής Προπονήτριας Ανάπτυξης κας Γιαννιού Δήμητρας.
Στόχος του προγράμματος ανάπτυξης που με συνέπεια υλοποιεί τα τελευταία χρόνια η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία σε όλη την Ελλάδα, είναι η ανάδειξη νέων ταλέντων που θα στελεχώσουν τη Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας για να συνεχίσουν την παράδοση των πολλών επιτυχιών που έχει φέρει το άθλημα αυτό στη χώρα μας.
Τους αθλητές του Ν.Ο.ΚΑΤ. συνόδεψαν ο Έφορος Κωπηλασίας κος Νικολαΐδης Γιάννης και η προπονήτρια κα Φυτοπούλου Κατερίνα