ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

«Επίσκεψη του απερχόμενου Ανώτατου Στρατιωτικού Διοικητή Φρουράς Ν. Πιερίας και του νέου Διοικητή της XIV ΤΘ Ταξιαρχίας Λιτοχώρου στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ


28ης  Οκτωβρίου 40, Κατερίνη        e-mail: press@pieria.pkm.gov.gr
                                                                             ιστοσελίδα: www.pkm.gov.gr

                                                                                Κατερίνη, 27 Μαρτίου 2014

Δελτίο Τύπου




Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, πραγματοποίησαν ο απερχόμενος Ανώτατος Στρατιωτικός Διοικητής Φρουράς Ν. Πιερίας, Ταξίαρχος Νικόλαος Γρυλλάκης και ο νέος Διοικητής, Ταξίαρχος Ιωάννης Τζανιδάκης, τη Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων.

Η Αντιπεριφερειάρχης καλωσόρισε τον νέο Διοικητή στην Πιερία, τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε να έχει υγεία, δύναμη και μία επιτυχή και παραγωγική θητεία.

Η κα Μαυρίδου τόνισε, ότι προσβλέπει σε μία αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία και διαβεβαίωσε τον νέο Ταξίαρχο, κο Τζανιδάκη, ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα είναι στο πλευρό του. Την ίδια ώρα ευχαρίστησε τον απερχόμενο Ταξίαρχο, κο Γρυλλάκη για την άψογη συνεργασία που είχαν και του ευχήθηκε υγεία, καλή και επιτυχημένη συνέχεια στη Στρατιά της Λάρισας.  

Ο νέος Διοικητής ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη για τη συνάντηση και ευχήθηκε οι δύο πλευρές να συνεχίσουν την άριστη συνεργασία τους με γνώμονα το καλό του κοινωνικού συνόλου και της περιοχής.

Η κα Μαυρίδου απέστειλε και επίσημα συγχαρητήρια επιστολή στον νέο Ταξίαρχο της XIV ΤΘ Ταξιαρχίας του Λιτοχώρου μετά την τελετή παράδοσης - παραλαβής, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

      « κ. Ταξίαρχε,
Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την ανάληψη των νέων σας καθηκόντων ως Διοικητής Ταξίαρχος της ΧΧΙV ΤΘ Ταξιαρχίας Λιτοχώρου και σας εύχομαι  στη νέα αυτή πορεία ο Θεός να σας δίνει δύναμη για να αντιμετωπίζετε τις καθημερινές προκλήσεις με τις οποίες θα έρχεστε αντιμέτωπος. Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, αλλά και εγώ προσωπικά θα είμαστε αρωγοί στο νέο υπηρεσιακό σας έργο ».