ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Κάντε το καλύτερο σεξ της ζωής σας στις διακοπές (για άγαμους και παντρεμένους με παιδιά!)

Κάντε το καλύτερο σεξ της ζωής σας στις διακοπές (για άγαμους, αλλά και παντρεμένους με παιδιά!)
Το εξήντα - εννέα τοις εκατό των γυναικών και το 72 τοις εκατό των ανδρών συνιστούν ως ιδανικό το σεξ στις διακοπές, σύμφωνα με έρευνα της καυτής ιστοσελίδας των… «ραντεβού» Zoosk. Και να, λοιπόν, πως θα εξυψώσετε την ερωτική σας λίμπιντο, την ώρα που βρίσκεται μακριά από το σπίτι σας:
Προς άγαμους
Ψάχνετε συγκεκριμένο target group γυναικών; Κάποιο είδος reunion ίσως; Αγνοήστε τις. Οι πιθανότητες για αυτές τις γυναίκες είναι μηδαμινές να σας χαρίσουν κάτι «καυτό», καθώς οι περισσότερες από αυτές κινούνται σε… ρηχά και γνώριμα νερά όπως διαπιστώνει η μελέτη “Culture, Health & Sexuality”. Περσινά ξινά σταφύλια που λένε! Αντ’ αυτού, ψάξτε για μια γυναίκα που ταξιδεύει είτε μόνη ή με άλλη φίλη, και ρωτήστε την αν θα ήθελε να την κεράσετε ένα ποτό (εν ανάγκη πέσε την και στη φίλη της αν «μετράει»). Το ατού σου για να την κερδίσεις πρέπει οπωσδήποτε να είναι ένα κόκκινο πουκάμισο: Το έντονο χρώμα μπορεί να σας κάνει πιο ελκυστικούς σε αυτήν, διαπιστώνει άλλη μελέτη του Πανεπιστημίου του Ρότσεστερ.
Προς δεσμευμένους (ζευγάρια ως επί το πλείστον – Για έγγαμους τσέκαρε πιο κάτω)
Δεν υπάρχει ιδανικότερη στιγμή από τις διακοπές για να δοκιμάσετε κάτι νέο, όπως παιχνίδια με sex toys, αλλά και πονηρά ρολάκια. «Οι άνθρωποι είναι συνήθως πιο χαλαροί και ανοιχτόμυαλοι σεξουαλικά στις διακοπές», αναφέρει ο Δρ. Mark Kristen, σεξολόγος και ερευνητής πάνω στις σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Κεντάκι. Ανησυχείτε ότι δεν θα εγερθεί -πονηρά- η φαντασία σας; Πείτε της ότι έχετε ένα όνειρο γι 'αυτή και ρωτήστε την αν θέλει να το μάθει. Αν η αντίδραση της είναι θετική, τότε μην διστάσετε… μεταβείτε στο επόμενο βήμα εξομολογώντας της το όνειρο-φαντασίωση κι αμέσως θα σας το πραγματοποιήσει!», λέει ο Mark .
Προς παντρεμένους με παιδιά (το δυσκολάκι!)
Ψάχνετε αφορμή να το σκάσετε για λίγες ημέρες με τη σύζυγο, αλλά δεν βρίσκεται κατάλληλη στιγμή να το φορτώσετε στην πεθερά; Μην σκάτε… υπάρχει λύση: Πραγματικά το σεξ για αυτά τα ζευγάρια αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα. Αν τα παιδιά είναι αρκετά μεγάλα, ώστε έχουν το δικό τους δωμάτιο, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο εύκολα. Αν είναι μικρά, τότε αναζητήστε ένα θέρετρο που να προσφέρει επιτόπου φροντίδα των παιδιών (ρωτήστε πριν κάνετε την κράτησή), αλλιώς αναγκαστικά –θέλοντας και μη- φορτωθείτε και την πεθερά μαζί! Το κεφάλι σας θα γίνει καζάνι, αλλά τα βράδια θα έχετε άπλετο χρόνο για να εφαρμόσετε τα πάντα στο κρεβάτι με τη γυναικούλα σας. Αν είστε ματσό, δεν θα σας χαλάσει και μια μπέιμπι σίτερ!
Επιμέλεια: Γιώργος Κυριακόπουλος