ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Τρεις κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στην Εθνική Ομάδα





                Το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η δεύτερη και τελική φάση των αγώνων αξιολόγησης για τη στελέχωση της εθνικής ομάδας κωπηλασίας στις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών – Νέων και Εφήβων – Νεανίδων.
                Πάνω από 100 αθλητές υψηλού επιπέδου από όλα τα σωματεία της Ελλάδας συγκεντρώθηκαν στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά διεκδικώντας τη συμμετοχή τους στην εθνική ομάδα. Από τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης συμμετείχαν η παγκόσμια πρωταθλήτρια Νικολαϊδου Κατερίνα και οι  Κακούρης Νίκος και Καραμήτρος Θωμάς (4οι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων το 2013).
                Οι 3 κατερινιώτες αθλητές υπό την καθοδήγηση του τεχνικού συμβούλου του Ν.Ο.ΚΑΤ. κου Γ. Μπικογιάννη πραγματοποίησαν πολύ δυναμική εμφάνιση αφού επικράτησαν στην κατηγορία τους σε όλους τους αγώνες που συμμετείχαν και τις δύο ημέρες των αγώνων. Επιλέχτηκαν από τον εθνικό προπονητή και παρέμειναν στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο όπου θα προπονηθούν με τα υπόλοιπα μέλη της εθνικής ομάδας ενώ το επόμενο σαββατοκύριακο 12 και 13 Απριλίου θα βρεθούν στο Πιεντιλούκο της Ιταλίας όπου θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους διεθνείς αγώνες κωπηλασίας «Memorial Paolo DAloja».
                Τους αθλητές του Ν.Ο.ΚΑΤ. συνόδεψε ο έφορος κωπηλασίας κος Γ. Νικολαϊδης ο οποίος δήλωσε πολύ ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα καθώς και οι 3 αθλητές που δοκιμάστηκαν επιλέχτηκαν στην Εθνική Ομάδα και δήλωσε την πεποίθησή του πως και εφέτος οι κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης θα φέρουν πολλές διεθνείς επιτυχίες.


Γ. Νικολαϊδης