ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει αλλά γλίτωσε στο πάρα… ένα

Σκηνές βγαλμένες από ταινία θρίλερ εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 16.40 το απόγευμα  λίγο εξω από τη Λάρισα, όταν ένας Ρουμάνος επιχείρησε να αυτοκτονήσει ξαπλώνοντας στις ράγες την ώρα που το τρένο κατευθυνόταν προς τα πάνω του.

Έντρομοι πολίτες που βρίσκονταν στο σταθμό και παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι το δραματικό περιστατικό άρχισαν να ουρλιάζουν, κάνοντας νοήματα προς τον οδηγό της αμαξοστοιχίας, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λάρισα.

Ευτυχώς το τρένο κατάφερε να σταματήσει σε απόσταση αναπνοής από τον 45χρονο και πριν να είναι πολύ αργά. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τον παραλίγο αυτόχειρα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kontranews.gr  οι λόγοι που έσπρωξαν σε αυτήν την πράξη απελπισίας είναι τα οικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίζει, καθώς πρόσφατα χώρισε με τη σύζυγό του και έχασε την επιμέλεια των παιδιών του.

Μάλιστα, την ώρα που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ ο ίδιος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές λόγω των οικογενειακών προβλημάτων.