ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Υποψήφιος ευρωβουλευτής Νίκος Τσολακίδης / Δελτίο Τυπου / Περιοδεία Πιερία.


Δελτίο Τύπου

Ο υποψήφιος  ευρωβουλευτής κ. Νίκος Τσολακίδης  επισκέφθηκε την Παρασκευή 25.4.14 στα πλαίσια προγραμματισμένης περιοδείας το Νομό Πιερίας. Παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό  Ενημέρωση 92,2 και στον δημοσιογράφο κ. Ηλία Χρυσικό.
Κατόπιν είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του οργανισμού του φεστιβάλ Ολύμπου κ. Γρηγόρη Παπαχρήστο όπου ενημερώθηκε  για την τόσο δημιουργική προσφορά του οργανισμού στον πολιτισμό και την προβολή  της Πιερίας διεθνώς, μέσα από την ανάδειξη της πολιτιστικής της κληρονομιάς, αλλά και τις διεθνείς συνεργασίες  και τα δρώμενα που φιλοξενεί το φεστιβάλ κάθε χρόνο τόσο από όλη την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη. Ευχαρίστησε θερμά  τα μέλη και τον πρόεδρο για τη φιλοξενία, την ενημέρωση και το υπέροχο λεύκωμα με την ιστορία του Φεστιβάλ Ολύμπου που έλαβε ως αναμνηστικό δώρο.

Ακολούθησε συνέντευξη στην Δίον τηλεόραση και στην εκπομπή <<από το Ε μέχρι το Χ>>, με τους δημοσιογράφους Χρήστο Χατζημίση και Εύη Μιχωλού

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τη  Βροντού  συνοδευόμενος από  υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με το συνδυασμό της Νιόβης Παυλίδου, κ. Απόστολο Ντινάκη  και την αντιδήμαρχο Μαρία Τσιμήτρη.

 Η σύντομη περιοδεία  στο νομό συνεχίστηκε με την επίσκεψη στο πρότυπο οινοποιείο των αδερφών Ηλία και Νίκου Χρυσοστόμου στο Κίτρος όπου παράγεται το   διεθνώς βραβευμένο κρασί της επιχείρησης και κατέληξε σε συνάντηση και συζήτηση με  φίλους.

Από το Γραφείο Τύπου

Αυτό είναι το link  της ραδιοφωνικής συνέντευξης

http://www.enimerosi922.gr/index.php/interviews/7855-2014-04-25-10-59-44
Δεν έχω ακόμη το βίντεο της τηλεοπτικής συνέντευξης στη Δίον Τηλεόραση
Σας επισυνάπτω το σχετικό δελτίο τύπου και φωτογραφίες.

Νίκος  Τσολακίδης