ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

11 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ


 Φορτωμένοι μετάλλια επέστρεψαν το Σάββατο 14/6 οι κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης από τους διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης «Αλιάκμονας» στις εγκαταστάσεις του στην λίμνη Πολυφύτου.
 Οι αγώνες που περιελάμβαναν στο πρόγραμμά τους 14 συνολικά αγωνίσματα στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων και Παίδων-Κορασίδων 12-14 ετών, συγκέντρωσαν πάνω από 160 αθλητές από 10 συλλόγους της Βόρειας Ελλάδας σε 110 πληρώματα.
Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης συμμετείχε με 23 κωπηλάτες σε 11 αγωνίσματα που υπό την καθοδήγηση του Τεχνικού συμβούλου κ.Γ.Μπικογιάννη και της προπονήτριας κ.Κ.Φυτοπούλου πραγματοποίησαν πολύ δυναμική εμφάνιση κατακτώντας 11 συνολικά μετάλλια ( 5 χρυσά, 3 αργυρά και 3 χάλκινα).
Αναλυτικότερα:
Την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμά τους κατέκτησαν:
Κακούρης Νίκος και Παπαθανασίου Παναγιώτης στο διπλό σκιφ εφήβων
Τσέτσας Αντώνης στο σκιφ παίδων 12-14 ετών
Νάστος Σωτήρης και Τζιόμπανος Ζαχαρίας στο διπλό σκιφ 12-14 ετών
Παπαθανασίου Παναγιώτης και Ευσταθιάδης Λευτέρης στο διπλό σκιφ παίδων
Χατζησαββίδης Χρήστος στο σκιφ παίδων 12-14 ετών
Την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν :
Κωστοπούλου Κατερίνα και Κυριακίδου Κωνσταντίνα στο διπλό σκιφ κορασίδων 12-14 ετών
Ζαβαντίας Κωνσταντίνος και Σταμκόπουλος Μάρκος στο διπλό σκιφ παίδων 12-14 ετών
Μαχαιρίδης Κυριάκος, Καζάκας Γιώργος, Ευσταθιάδης Λευτέρης και Τσελίκας Νίκος στο τετραπλό σκιφ παίδων.
Την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμά τους κατέκτησαν :
Τελμετίδου Χρύσα στο σκιφ κορασίδων 12-14 ετών
Μπούφτας Μανώλης και Τσιαλός Δημήτρης στο διπλό σκιφ παίδων 12-14 ετών
Γραμματόσης Νίκος στο σκιφ παίδων 12-14 ετών.
Ιδιαίτερα ικανοποιητική η 4η θέση στο διπλό σκιφ κορασίδων 12-14 ετών της Ηλιάδου Νίκης και της Τσαρούχα Μαρίας που για πρώτη φορά συμμετείχε σε αγώνες. Ακόμη η Τσιβούλα Ράνια που αντιμετώπισε πρόβλημα με την πορεία του σκάφους της, παρά την αγωνιστικότητά της, δεν κατάφερε να διακριθεί στο σκιφ κορασίδων όπου τερμάτισε τελικά στην πέμπτη θέση, καθώς και οι αδερφές Ψωμιάδου Άννα και Κωνσταντίνα που τερμάτισαν τέταρτες στο διπλό σκιφ κορασίδων.
Πολύ ευχαριστημένοι από την συνολική εμφάνιση της ομάδας δήλωσαν ο τεχνικός σύμβουλος κ. Γ.Μπικογιάννης και η προπονήτρια κ.Κ.Φυτοπούλου που επεσήμαναν ότι οι αγώνες αυτοί ήταν ευκαιρία να δοκιμαστούν πολλοί νέοι αθλητές και αθλήτριες που πήραν το βάπτισμα του πυρρός σε αυτή τη διοργάνωση και αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες. Στους αγώνες παραβρέθηκαν από το Ν.Ο.ΚΑΤ. ο Πρόεδρος κ.Γ.Μελετλίδης, ο Β΄Αντιπρόεδρος κ.Κ.Καρυώτης και ο Ταμίας κ.Δ.Λάμπρου καθώς και πλήθος γονέων και φίλων του Ν.Ο.ΚΑΤ. που στήριξαν τους νεαρούς αθλητές στη προσπάθειά τους και πανηγύρισαν τις επιτυχίες τους.
 Το τμήμα κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης δέχεται νέους αθλητές και αθλήτριες 12-16 ετών, κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 15.30 στις εγκαταστάσεις του στην Παραλία. (το πρόγραμμα ισχύει μέχρι το πέρας των σχολικών εξετάσεων και κατόπιν θα ανακοινωθεί νέο πρόγραμμα.)
Ο έφορος κωπηλασίας
Γιάννης Νικολαΐδης