ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΥΔΝΑΣ -ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

    



ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ



ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΠΡΟΣ  ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ – ΝΗΠΙΩΝ

   Σας ενημερώνουμε πως για το σχολικό έτος 2014- 2015 θα συνεχίσουν να λειτουργούν τα ΚΔΑΠ (Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών)  του  Δήμου Πύδνας Κολινδρού στον Καταχά, την Καστανιά και την Μεθώνη. Τα προγράμματα αυτά απευθύνονται σε εργαζόμενες μητέρες (ασφαλισμένες στον ΟΓΑ- ΙΚΑ- ΤΕΒΕ) αλλά και σε άνεργες. Η διαδικασία προβλέπει την επικαιροποίηση των εγγραφών των μαθητών (μαθητές ηλικίας 6-12 ετών) που παρακολουθούσαν το πρόγραμμα κατά το σχολικό έτος 2013-2014 αλλά και νέες εγγραφές μαθητών με βάση τα δικαιολογητικά που απαιτούνται. Για την ανανέωση της εγγραφής των παιδιών ή τη νέα αίτηση εγγραφής παρακαλούμε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 2353023566 για το ΚΔΑΠ  Αιγινίου που λειτουργεί στον Καταχά, 2353031701 για το ΚΔΑΠ Κολινδρού  που λειτουργεί στην Καστανιά και 2353051170 για το ΚΔΑΠ  Δ.Ε. Μεθώνης που λειτουργεί στη Μεθώνη.
  Ενημερώνουμε ακόμη τους γονείς που έχουν βρέφη (από 8 μηνών μέχρι και 2,5 ετών) και νήπια  (2,5 ετών  μέχρι και 5 ετών)  ότι για την εξυπηρέτησή τους  λειτουργεί ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Κολινδρού και από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Π. Ελευθεροχωρίου  της Δ.Ε. Μεθώνης.
  Σας πληροφορούμε πως η περίοδος εγγραφών  είναι συγκεκριμένη (δεν ορίστηκε ακόμη) και η επιλογή των μαθητών γίνεται από το φορέα που εποπτεύει αυτά τα προγράμματα (ΕΕΤΑΑ). Τα ΚΔΑΠ  και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί λειτουργούν όλη τη διάρκεια του έτους (και Καλοκαίρι) και η νέα χρονιά αρχίζει από την 1η Σεπτεμβρίου 2014.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πύδνας Κολινδρού
Δημήτριος  Κ. Χλεμές