ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΑΝΔΡΕΣ, Η 20ΑΡΑ ΣΤΟ ΣΕΞ “ΜΑΘΗΤΡΙΑ” ΤΗΣ 40ΑΡΑΣ

Η γυναίκα αφυπνίζεται σεξουαλικά από τα 12 της χρόνια, και απ' αυτή την ηλικία αρχίζει να αυνανίζεται. Τι πιο φυσιολογικό.
Μιλάμε επιστημονικά, δηλαδή γενικά, όχι για ένα άλφα μη μετρήσιμο ποσοστό κοριτσιών, που πιθανόν να “τρίβονται” από τα 11 ή, τα 14 χρόνια. Απ' εκεί και πέρα η κάθε μία βρίσκει το δρόμο της. Κάποια συμπεριφέρεται σα νυμφίβιο, σα Λολίτα, άλλη ταιριαστά με την ηλικία της.
Νυμφίδιο είναι η πιτσιρίκα που προκαλεί, που διεγείρει τη σεξουαλική επιθυμία του άνδρα, του κάθε άνδρα. Νύμφη, όχι η κάμπια των εντόμων στην τελευταία φάση της εξέλιξης της, αλλά στην αρχαιότητα μία γυναικεία θεότης. “Λολίτα” λέμε την πιτσιρίκα που έτσι ή, αλλοιώς το κάνει με ώριμο άνδρα, είτε το γουστάρει, είτε όχι.
Τι μπορεί να γνωρίζει από την τέχνη του έρωτα, αλλά και από το σεξ, μία κοπέλλα 15 και 17 χρονών; Λίγα πράγματα, πολύ λίγα, θεωρητικά λιγώτερα απ' όσα μια γυναίκα με περισσότερα χιλιόμετρα στο κρεββάτι.
Θέμα πείρας. Οπωσδήποτε. Δεν χρειάζεται να μας το πει αυτό κάποια πανεπιστημιακού χαρακτήρα έρευνα. Η 20άρα για παράδειγμα είναι “μαθήτρια” στο σεξ σε σύγκριση με μία 40άρα. Εκτός, βέβαια, εάν η 20άρα έχει μία έντονη, πλούσια και ποικίλη ερωτική ζωή, ενώ η 40άρα είχε συμβιβαστεί στην αγαμία ή, στην ψευτογαμία.
Μιλάμε για νορμάλ σαραντάρα, όχι κάποια τεκνομαζώχτρα, μια πουροκυνηγιάρα. Μη την πάμε εκεί τη δουλειά στις ακραίες περιπτώσεις γυναικών που δεν διστάζουν να την πέσουν σε νεώτερους, πολύ νεώτερους άνδρες.
Μια γυναίκα στα 40 και στα 45 είναι στα ντουζένια της. Η ιδανική ερωμένη πριν την κλιμακτήριο, μάλιστα αν διαθέτει καλοφτιαγμένους γοφούς και δυνατούς τρικέφαλους. Αυτή θέλει ο 20άρης και ο 25άρης κι όχι την 20άρα που ακόμα δεν έχει αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο, δεν έχει πάρει το δίπλωμα της Ξεσχιστικής, όπως λέμε Ιατρικής, Γεωπονικής.