ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Τουλάχιστον 4 νεκροί και 13 τραυματίες στο τροχαίο στην Εγνατία Οδό

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην καραμπόλα που προκλήθηκε πριν από λίγο στον κόμβο της Βέροιας.
Οδηγός νταλίκας έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε πάνω από 30 αυτοκίνητα που ήταν σταματημένα στο σημείο λόγω έργων που πραγματοποιούνταν στην Εγνατία Οδό. Στο σημείο έχουν φτάσει δυνάμεις της πυροσβεστικής που προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τους ανθρώπους που είναι παγιδευμένοι στα αυτοκίνητά τους. Περίπου14 τραυματίες και 4 νεκρούς αναφέρει το ΕΚΑΒ. 

Σύμφωνα με το news.in.gr ο κ. Αθανασόπουλος, διοικητής Κεντρικής Μακεδονίας του Πυροσβεστικού Σώματος ο οποίος βρίσκεται στο σημείο της δυστυχήματος, με δηλώσεις του στο ΑΠΕ–ΜΠΕ έκανε λόγο για «φοβερή καραμπόλα και για μάζες αυτοκινήτων», ενώ σημείωσε πως ενεπλάκησαν περισσότερα από 35 αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων και τρεις νταλίκες.
Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αμέσως οχήματα της αστυνομίας και της πυροσβεστικής και εκτός από τους τέσσερις νεκρούς, εντόπισαν πέντε τραυματίες, τους οποίους παρέλαβαν τα ασθενοφόρα.
Επιπλέον, υπάρχουν και άλλοι τραυματίες, που μεταφέρθηκαν με ιδιωτικά αυτοκίνητα σε νοσοκομεία της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης.
Ο διοικητής της πυροσβεστικής αναφέρθηκε επίσης σε δύο καμένα ολοσχερώς αυτοκίνητα, ένα ΙΧ και μία νταλίκα. Στο ΙΧ εντοπίστηκε άτομο απανθρακωμένο, ενώ αυτή τη στιγμή οι Αρχές ερευνούν τη νταλίκα.



seleo.gr