ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: «Δάκτυλο Σαμαρά» υποψιάζεται ο Σκουρλέτης

skourletis 
«Δάκτυλο Σαμαρά» υποψιάζεται ο Σκουρλέτης  .Υπόνοιες πως πίσω από το report του στελέχους του fund Capital, Γεργκ Σπόνερ, βρίσκεται το...
Μαξίμου, έχουν στον ΣΥΡΙΖΑ.
Στην Κουμουνδούρου, ήδη από προχθές το βράδυ, όταν έκανε τον γύρο του Διαδικτύου η είδηση ότι ο Σπόνερ καλούσε τους προϊσταμένους του να πουλήσουν ό,τι έχουν στην Ελλάδα, υποψιάζονταν ότι... κάτι τρέχει. Και η υποψία τους επιβεβαιώθηκε, όταν ο Γιάννης Μηλιός και ο Γιώργος Σταθάκης τούς διαβεβαίωσαν πως ο Σπόνερ δεν εκπροσώπησε την Capital σε καμία συνάντηση απ' όσες είχαν στο Σίτι του Λονδίνου.
Τότε, οι ΣΥΡΙΖΑίοι έψαξαν και έμαθαν ότι ο Σπόνερ είχε συναντηθεί πέρυσι με τον πρωθυπουργό, εξ ου και υποψιάζονται ότι για το συγκεκριμένο e-mail έβαλε το... δαχτυλάκι του και το Μέγαρο Μαξίμου.
Την υπόνοια αυτή εξέφρασε χθες και επισήμως ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του  Αlpha. «Όταν αυτός εμφανίζεται σαν να ήταν εκεί πέρα και να ήταν αυτήκοος μάρτυς των συζητήσεων, αντιλαμβάνεστε ότι κάτι άλλο τρέχει. Δεύτερον, το συγκεκριμένο fund δεν είχε καν συμμετοχή στις συγκεκριμένες συζητήσεις. Το δε συγκεκριμένο fund επενδύει στην Ελλάδα. Ο δε συγκεκριμένος κύριος είναι γνωστό ότι είχε συναντήσει και τον Πρωθυπουργό τον προηγούμενο χρόνο. Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, ότι περισσότερο αυτή η υπόθεση μυρίζει μια συνεννόηση κάποιων συγκεκριμένων κέντρων με την κυβέρνηση για τη δημιουργία κάποιων εντυπώσεων, παρά ανταποκρίνεται σε μια πραγματική εκτίμηση, όποια εκτίμηση και αν είναι αυτή. Διότι δεν μπορεί κάποιος να εμφανίζεται ότι ήταν σε μια συζήτηση και να μην ήταν», είπε ο υπεύθυνος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, «δείχνοντας» το Μαξίμου.

http://www.matrix24.gr