ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Καταγγελίες από ΑΝΕΛ για δωροδοκία βουλευτή ...

http://s.kathimerini.gr/resources/2014-11/kammenos960-thumb-large.jpg 
Καταγγελίες από ΑΝΕΛ για δωροδοκία βουλευτή μέσω Facebook.Ανοικτός πόλεμος, με πρωτοφανείς καταγγελίες για απόπειρα εξαγοράς..
βουλευτών, σοβεί στο εσωτερικό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Μέσω τηλεοράσεων, ο πρόεδρος του κόμματος αλλά και στελέχη αυτού εμφανίστηκαν να καταγγέλλουν απόπειρες εξαγοράς τους αλλά και να αφήνουν βαρείς υπαινιγμούς για δωροδοκία συναδέλφων τους, ενόψει της προεδρικής εκλογής.

Την αρχή έκανε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος, ο οποίος κατήγγειλε (SBC) ότι βουλευτής του κόμματος έγινε αποδέκτης πρότασης τριών εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να εγκαταλείψει το κόμμα και να συνταχθεί με την προεδρική πλειοψηφία. Ο κ. Καμμένος, ωστόσο, ερωτηθείς σχετικά, δεν προσκόμισε κάποιο στοιχείο, επισημαίνοντας ότι επιχειρήθηκε να «παγιδευτεί» ο προσφέρων την αμοιβή χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Λίγη ώρα αργότερα, η βουλευτής του κόμματος Σταυρούλα Ξουλίδου ανακοίνωσε (BlueSky) ότι είναι αυτή που έγινε αποδέκτης της πρότασης των 3 εκατ. ευρώ, για την οποία ενημέρωσε τον κ. Καμμένο. Η κ. Ξουλίδου ανέφερε ότι η προσέγγιση έγινε μέσω του κοινωνικού δικτύου Facebook, ενώ διά του ίδιου μέσου ο άγνωστος, τον οποίο περιέγραψε ως στέλεχος της Ν.Δ. που όμως δεν γνωρίζει, της είπε ότι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ κ. Π. Μελάς έχει ήδη αποδεχτεί αντίστοιχη πρόταση εξαγοράς!

Η δημόσια αναφορά της κ. Ξουλίδου, η οποία παραδέχτηκε ότι δεν είχε ενημερώσει σχετικά τον συνάδελφό της αλλά μόνον τον κ. Καμμένο προκειμένου να παγιδεύσουν τον δράστη, προκάλεσε την οργίλη αντίδραση του κ. Μελά, ο οποίος και κάλεσε την κ. Ξουλίδου «ή να πει το όνομα αυτού που ισχυρίζεται ότι δωροδοκήθηκα για να του κάνω μήνυση ή θα κάνω μήνυση στην ίδια».

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ