ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Ακόμη δεν έχει τεθεί εκτός νόμου το νεοφιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ; ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ – Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΒΟΜΒΑ: ΕΠΑΙΡΝΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ!



ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ 

Η ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ!

Ήθελαν να μας πείσουν ότι ο Τσουκάτος έπαιρνε τις βαλίτσες για να τις δίνει σε …υπαλλήλους! Έρχεται λοιπόν η ομολογία Χριστοφοράκου που την κρατούσαν επτασφράγιστη για να τα τινάξει όλα στον αέρα. Τι λέει; Ότι έπαιρνε εντολές από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ακόμα και για τον τρόπο και τον τόπο που θα γίνουν οι πληρωμές της μίζας. Και βέβαια ο... Τσουκάτος δεν ήταν …συνδικαλιστικός εκπρόσωπος των μιζαδόρων, αλλά ο εντεταλμένος από το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη. Μήπως ξεχνά κανείς την θέση Τσουκάτου στην κυβέρνηση Σημίτη; Ήταν ή δεν ήταν ο «στρατηγός»; Ο άνθρωπος με το κόκκινο τηλέφωνο που μπορούσε ακόμα και να επικοινωνεί με τριψήφιο απ” ευθείας στον Άρειο Πάγο;

Άρα η ομολογία Τσουκάτου ότι πήγαινε τα χρήματα στο ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνεται. Το ΠΑΣΟΚ ως κόμμα λειτουργεί παράνομα εδώ και μία δεκαετία.

Διαβάστε επίσης: Σεισμός! Διέρρευσε η «απαγορευμένη» κατάθεση Χριστοφορακου στο Μοναχο! «Με εντολή των Γερμανων δίνονταν οι μίζες στους πολιτικούς»!

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΕΔΩ

"olympia"