ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Ψηφίζει γερμανοτσολιάδες και Πρόεδρο και …πάει στη βουλή χωρίς χειροπέδες ο πρώην χρυσαυγίτης Μπούκουρας!!!

Χωρις χειροπέδες ο Μπούκουρας στη Βουλή -Αποφυλακίζεται ο πρώην χρυσαυγίτης

Χωρίς χειροπέδες θα επισκεφθεί τη βουλή το απόγευμα για την πρώτη ψηφοφορία ο Στάθης Μπουκουρας, αφου το συμβούλιο των Εφετών συντάχθηκε με την πρόταση της εισαγγελέως για αποφυλάκιση του ανεξάρτητου βουλευτή με περιοριστικούς ορούς.

Ο κ. Μπουκουρας είναι προφυλακισμένος για την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και μπορεί να χαρεί εκ νέου την ελευθερία του με τους ορούς της καταβολής εγγύησης 10.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.


Στην κρίση των δικαστικών λειτουργών μέτρησε το γεγονός ότι ο εν λόγω κατηγορούμενος έχει αποστασιοποιηθεί από τη Χρυσή Αυγή και ως εκ τούτου δεν φαίνεται  ύποπτος για την τέλεση νέων αδικημάτων.
Η Συνήγορος του Βάσω Πανταζή με δήλωση της κάνει λόγο για μια πρώτη δικαίωση του αγώνα του.

«Το συμβούλιο Εφετών ομόφωνα απεφάνθη με βούλευμα του, την μη παράταση της προσωρινής κράτησης του κ. Μπούκουρα, δεχόμενο ότι ο κ Μπούκουρας, μετά την ουσιαστική αποχώρηση του απο το κόμμα της Χρυσής Αυγής, δεν είναι ύποπτος τέλεσης νέων εγκλημάτων. Είναι μια πρώτη δικαίωση στον αγώνα του για την απόδειξη της αθωότητας του», είπε !!!