ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Δημιουργική ασάφεια σε όλα! Αυτό είναι άρτι, μπούρτζι και λουλάς… Από έμενα πάντως θα πάρουν τ @ρχίƍι@ μου!


Hνέα ηγεσία της χώρας έχει μια διαφορετική φιλοσοφία στον τρόπο που θέλει να κυβερνήσει.
Την ασάφεια.
Ακόμα προσπαθεί να μας πείσει ότι οι θεσμοί είναι κάτι διαφορετικό από την τρόικα αν και οι τρεις εκπρόσωποι της είναι ακριβώς οι ίδιοι, ακόμα προσπαθεί να μας πείσει ότι …άντε τον Ιούνιο θα μας δώσουν χρήματα δίχως να είμαστε σε μνημόνιο επειδή άπλα μας λατρεύουν και δεν θέλουν να μας χάσουν.
Και είπα χθες το βράδυ να καθίσω να δω την…
……συνέντευξη του ΥΠΟΙΚ Βαρουφάκη στον Ενικό, τι το ήθελα;
Απαντήσεις περίμενα, δεν ξέρω, δεν μπορώ να πω άκουσα, και ατελείωτη λογοδιάρροια δίχως κανένα λόγο, υποσχέσεις που είχαν δοθεί και πάρθηκαν πίσω σε ελάχιστο χρόνο… όπως ο ΕΝΦΙΑ που από πατριωτικό καθήκον πρέπει να συνεχίσει να πληρώνεται όπως είπε ο ΥΠΟΙΚ Βαρουφάκης.
Με την ίδια λογική του πατριωτικού καθήκοντος θα έλεγα κι εγώ στον ΥΠΟΙΚ Βαρουφάκη να δουλέψουν όλοι οι πολιτικοί στο κοινοβούλιο με βασικό μισθό έως ότου βγει η χώρα από την κρίση….. δηλαδή για όλη τους την ζωή και να δώσουν τα 6 χιλιάρικα συν όλα τ άλλα που κοστίζει ο καθένας τον μήνα στην χώρα.
Δεν ζητάς κουκλίτσα μου από τον άνεργο, τον χαμηλοσυνταξιούχο, τον χαμηλόμισθο να σου πληρώνει έναν παράνομο φόρο επειδή εσύ δεν είχες κανένα σχέδιο και ούτε έχεις να τον αντικαταστήσεις εκτός από το να υπόσχεσαι ότι θα το κάνεις.
Και επειδή ένα μήνα και από τις εκλογές έχουμε κάθε μέρα και μια νέα υποχώρηση από τις εξαγγελίες της Θεσσαλονίκης έτσι και σήμερα ανακάλυψαν ότι το ποσό που έχουν υπολογίσει για την βοήθεια στους φτωχούς δεν αρκεί για βοήθεια σίτισης για 300 χιλιάδες οικογένειες.
Και  άλλαξαν το νομοσχέδιο και δεν περιλαμβάνει το πόσους θα βοηθήσουν, και όσοι τελικά βοηθηθούν καλυτέρα να αποφασίσουν ότι θα ψοφήσουν, με 3 ευρώ την ημέρα δεν τρώει ούτε εργαζόμενος της ΔΕΗ καφέ και σάντουιτς.
Αυτό δεν είναι κυβέρνηση, είναι άλλη γνώμη κάθε άλλη μέρα.
Και όχι μόνο αυτό, σταμάτησαν και το πρόγραμμα για το κατώτατο εγγυημένο εισόδημα και θα αφήσουν στην πείνα ακόμα και τους ελάχιστους που το έπαιρναν πιλοτικά μέχρι σήμερα.
Αυτό δεν είναι αριστερή κυβέρνηση.
Αυτό είναι άρτι, μπούρτζι και λουλάς.
Απορώ γιατί δεν μας στέλνουν και στην Σιβηρία να κερδίζουμε τον επιούσιο σπάζοντας πάγους.
Αν θυμάστε όσοι διαβάζετε τόσα χρόνια το ιστολόγιο αυτό… είχα την κακή προδιάθεση από τα πρώτα βήματα της κυβέρνησης του αστείου ΓΑΠ, όπως και του εγκληματία Σαμαρά, τι μας απόμεινε?
Μια αριστερή κυβέρνηση που δεν έχει ιδέα τι της γίνεται, που υπόσχεται πιστεύοντας ότι με υποσχέσεις θα μείνει στην εξουσία, όταν ξεφουσκώσει ο λαός από τις υποσχέσεις θα πάει κι αυτή στον διάολο όπως οι προηγούμενες.
Κοιτάξτε μπροστά, μέχρι την επόμενη συνέντευξη του ΥΠΟΙΚ Βαρουφάκη που θα αναιρέσει τα υπόλοιπα που υποσχέθηκε την προηγούμενη φορά ….καλές γιορτές.
Τελευταία ελπίδα …εμείς, αν δεν πληρώσουμε τις παράνομες απαιτήσεις τους θα τους στείλουμε μια ώρα αρχύτερα πριν μας στείλουν αυτοί στον θάνατο, το μόνο που τους νοιάζει είναι η εξουσία και το χρήμα… στην τσέπη τους.
Από έμενα πάντως θα πάρουν τ @ρχίƍι@  μου.