ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015

Καλό το σεξ στο νερό, αλλά διαβάστε και τους κινδύνους που ελλοχεύουν


Σεξ


Το καλοκαίρι είναι εδώ και όσοι τυχεροί έχουν πρόσβαση σε θάλασσα, μπορεί να μπουν στον πειρασμό να κάνουν σεξ μέσα στο νερό ή στην παραλία. Ωστόσο κάτι τέτοιο κρύβει πολλούς κινδύνους για την υγεία.
Προφυλακτικό και νερό
Οι φυσικές αλλά και χημικές ουσίες που υπάρχουν σε θάλασσες και πισίνες αλλοιώνουν τα προφυλακτικά και μειώνουν την αποτελεσματικότητά τους. Ακόμη, η επαφή με το νερό είναι πιθανό να βγάλει τα προφυλακτικά από τη… θέση τους, προκαλώντας κίνδυνο μετάδοσης ασθενειών και ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης.
Αμμουδιά και σεξ
Οι παραλίες και ιδιαίτερα οι πολυσύχναστες, βρίθουν από μικρόβια μερικά από τα οποία είναι πολύ επικίνδυνα. Η επαφή των γεννητικών οργάνων με την άμμο μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ασθένειες ή ερεθισμούς.
Τζακούζι
Παρότι εκ πρώτης όψεως μπορεί να φαίνεται πολύ ελκυστική ιδέα, το σεξ στο τζακούζι, για όσους τελικά…βολευτούν, εγκυμονεί πολλούς κινδύνους, καθώς το νερό είναι γεμάτο βακτήρια, με αποτέλεσμα οι λοιμώξεις των γεννητικών οργάνων να είναι σύνηθες φαινόμενο. Επίσης το νερό καταστρέφει την φυσική λίπανση κάνοντας την επαφή λιγότερο απολαυστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.