ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Άμα είσαι ο κυρ Αλέκος ο υπουργός, δεν πας στο ΚΕΠ αλλά στο αρχηγείο της Αστυνομίας για τα χαρτιά σου... Kαι μάλιστα με ημερομηνία 26/1, έχεις κονέ στο Αρχηγείο... πριν καν γίνεις υπουργός!

"PRESS-GR"
Για χοντρά γέλια αλλά και για κλάματα (για αυτούς που τους ψήφισαν), οι φοβεροί τύποι της αριστερής διακυβέρνησης.
Ο κυρ Αλέκος που επί μία δεκαετία και πλέον τσιμπάει δουλειές εκατομμυρίων ευρώ από το «διαφθαρμένο» δημόσιο ως ιδιοκτήτης τεχνικής – κατασκευαστικής εταιρίας, έδωσε στη δημοσιότητα χαρτιά από τα οποία προκύπτει πως μεταβίβασε τις μετοχές της εταιρίας του, όταν έγινε υπουργός… με ιδιωτικό συμφωνητικό στο Αρχηγείο της Αστυνομίας και όχι στο ΚΕΠ ή σε κάποιο συμβολαιογράφο… όπως πηγαίνουν όλοι οι κοινοί θνητοί αυτής της χώρας.
Ο κυρ Αλέκος ο Υπουργός, εμφάνισε χαρτιά πως δεν...

συμμετέχει στην εν λόγω εταιρία, κατόπιν αποκάλυψης πως η εταιρία αυτή ...πήρε έργο αρκετών εκατομμυρίων από την περιφέρεια Πελοποννήσου, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και υπουργό τον κυρ Αλέκο…
Ο κυρ Αλέκος δεν φαίνεται να πολυιδρώνει αφού είναι ένα λαϊκό παιδί.. είναι ένας από εμάς, που παρουσίασε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που έγινε στο Αρχηγείο της Αστυνομίας… (σχεδόν περίεργης εγκυρότητας)… ότι κάνουμε και όλοι εμείς οι πληβείοι, όταν θέλουμε ένα «γνήσιο υπογραφής»… πηγαίνουμε στο Αρχηγείο της Αστυνομίας!!
Πρώτη φορά Αριστερά .. νέα ήθη!
http://newshot.gr/