ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Ανακοινώθηκε ο Κατσαβάκης!

cfoot2
Ξεκίνησε και τυπικά η εποχή Μάκη Κατσαβάκη στον Πανσερραϊκό, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της μαζί του.

Μπήκε σε νέα εποχή κι επισήμως ο Πανσερραϊκός. Όπως αναμενόταν, η ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μάκη Κατσαβάκη στον πάγκο, ο οποίος αντικαθιστά τον Κώστα Βασιλακάκη με στόχο να βγάλει απ' το αγωνιστικό αδιέξοδο τον σύλλογο.
Ο Σερραίος κόουτς, που χρίζει αποδοχής από τον κόσμο της ομάδας, αναλαμβάνει τα λιοντάρια για δεύτερη φορά, καθώς είχε βρεθεί στην τεχνική ηγεσία τους και τη σεζόν 2001-2002.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 ανακοινώνει πως έχει έρθει σε συμφωνία με τον Σερραίο προπονητή Μάκη Κατσαβάκη ο οποίος και θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Ο κ. Κατσαβάκης είναι ένας προπονητής με πλούσια ποδοσφαιρική πείρα. Στο παρελθόν έχει περάσει από τους πάγκους ομάδων όπως οι Άρης, Ολυμπιακός Βόλου, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιος, Δόξα Δράμας, Καβάλα, Απόλλων Καλαμαριάς, Ηρακλής, Λεβαδειακός και Πιερικός κ.α.».