ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Πλήρωνε μαλάκα Έλληνα! Χλιδάτες τουαλέτες: Μετέτρεψαν (πάλι) τη Βουλή σε πασαρέλα!

Από το "PRESS-GR"
«Πολλές υπομονές», ήταν η ευχή του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου στους 300 βουλευτές που ορκίστηκαν σήμερα. Πάντως, από πολύ νωρίς η Βουλή είχε κατακλυστεί όχι μόνο από τους βουλευτές,αλλά και από τους συγγενείς τους. Το αδιαχώρητο γινόταν στο εντευκτήριο και στο καφενείο της Βουλής όπου στην ουρά περίμεναν για ένα καφέ.
Η ίδια εικόνα και στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου όπου είχαν...σχηματιστεί δεκάδες πηγαδάκια,ενώ το ενδιαφέρον έκλεβαν αυτά των νεοδημοκρατών ενόψει της επικείμενης εκλογής του νέου προέδρου της ΝΔ. Κατάμεστα και τα θεωρεία από συγγενείς, φίλους και παιδιά βουλευτών,αλλά και τα έδρανα των κρατικών υπαλλήλων με πρώτους στη σειρά την πρώην υπηρεσιακή πρωθυπουργό Βασιλική Θάνου που είχε δίπλα της τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Σιούφα.
Όσο για τις ενδυματολογικές προτιμήσεις κατά κύριο λόγο κυριάρχησε το σκούρο χρώμα. Ξεχώρισαν πάντως, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος που εμφανίστηκε με το κόκκινο σακίδιο του στη πλάτη και με πορτοκαλί πουκάμισο, η Όλγα Κεφαλογιάννη ντυμένη στα άσπρα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά με λευκό ταγιέρ, ενώ δαντελωτό μαύρο φόρεμα επέλεξε η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα και η Κατερίνα Μάρκου συνδύασε κόκκινο της φωτιάς ταγιέρ με μαύρο σακάκι θυμίζοντας με όλα αυτά ..πασαρέλα.