ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

ΕΠΙΣΚΕΠΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΔΗΛΩΣΙΑ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ: «ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑ ΤΣΙΠΡΑ…..Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΟΧΙ»

 Ποια ήταν η γυναίκα που διέκοψε την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή (ΦΩΤΟ) - Κεντρική ΕικόναΜια επισκέπτρια η οποία βρισκόταν στα θεωρεία της Βουλής κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω της φλας, καθώς διέκοψε για λίγα δευτερόλεπτα την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο.
Εκείνη την ώρα ο πρωθυπουργός είχε εξαπολύσει επίθεση προς τον αντιπολίτευση λέγοντας ότι …παριστάνει τους αντιμνημονιακούς και έλεγε για « ο λαός είχε τη δυνατότητα να επιλέξει ποιος θα υλοποιήσει τη συμφωνία»
Τότε από τα θεωρεία μια νεαρή γυναίκα φώναξε……..
«Ο Ελληνικός λαός, ψήφισε ΟΧΙ..» Τότε παρενέβη η προεδρεύουσα της συνεδρίασης Τασία Χριστοδουλοπούλου η οποία της είπε πως «δεν επιτρέπετε δεσποινίς να διακόπτετετε τη συνεδρίαση».
Παρά τον αρχικό του αιφνιδιασμό ο πρωθυπουργός είπε  «Αφήστε, η Βουλή μας είναι το λίκνο της Δημοκρατίας. Και στο λίκνο της Δημοκρατίας μπορεί να υπάρχουν όλα… και αυτά…».
Αμέσως μετά με την παρέμβαση της ασφάλειας, η νεαρή γυναίκα αποχώρησε από τα θεωρεία.
Δείτε τις φωτογραφίες
παραπολιτικα