ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ ! Aυτοί συγκάλυψαν σκάνδαλα μαμούθ στην Γ.Γ.Αθλητισμού‏ – ΕΓΓΡΑΦΟΓράφει η Θεοδωροβία Πλακά 

Το ερώτημα φίλοι αναγνώστες ,ποιοί τελικά κυβερνούν αυτή την χώρα, σίγουρα έχει απασχολήσει κι εσάς πολλές φορές…
Ή ίδια απορία απασχολεί κι εμένα, εδώ καί κάτι χρόνια, πού ασχολούμαι με την διαφθορά ,την διαπλοκή,τις παρανομίες,τις κλίκες,τις σκευωρίες,τις απιστίες στην υπηρεσία καί πλείστα άλλα αδικήματα συσσωρευμένα σε μία δημόσια υπηρεσία, την Γ.Γ.Αθλητισμού, πού τα χρήματα έρρεαν ανεξέλεγκτα από τον χρυσό ΟΠΑΠ.

Στο τελευταίο τεύχος των «ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ» διάβασα μία αποκάλυψη διαφθοράς πού μού θύμισε τα τεκτενόμενα της Γ.Γ.Αθλητισμού,με την μόνη  διαφορά ότι σε αυτή την αποκάλυψη, υπήρξε άμεση παρέμβαση στούς παρανομούντες….
Τρία υπηρεσιακά στελέχη της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων(ΓΓΔΕ),συνάδελφοι της κυρίας Σαββαίδου,αρνούνταν να παραδώσουν στον οικονομικό εισαγγελέα λίστα με πάνω από 10.000 τραπεζικούς λογαριασμούς Ελλήνων σε ελβετική τράπεζα,λίστα πού είχαν παραλάβει από την Γερμανία επισήμως!
Ή λίστα παραδόθηκε όταν …..αν είναι δυνατόν,ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος καί ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος έφτασαν στο σημείο να τούς απειλήσουν με παραπομπή στο αυτόφωρο!
Κι αυτοί ονομάζονται δημόσιοι υπάλληλοι,παρόμοιοι με αυτούς της «δικής μου»υπηρεσίας της Γ.Γ.Αθλητισμού όπου 22 οικονομικοί υπόλογοι (υπάλληλοι της Γ.Γ.Αθλ)δεν παρείχαν οικονομικά στοιχεία στους ελεγκτές, αλλά εδώ έχουμε το παράδοξο να μην τους ακουμπάει κανείς υπουργός ,καμμία δικαιοσύνη και κανένας νόμος καί απεναντίας σε αυτό το υπουργείο ο αρμόδιος υπουργός Σταύρος Κοντονής,αλλά και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού να συνεργάζονται κιόλας μαζί τους.
Ποιοί τελικά κυβερνούν αυτή την χώρα; Ποιοί είναι αυτοί οι υπάλληλοι πού μπορούν να αυθαδειάζουν,να υποκαθιστούν τούς δικαστές,να ασεβούν προς τούς θεσμούς,να υποδεικνύουν λύσεις γιά να καλυφθούν οι παρανομίες καί ενώ καταγγέλλονται, να παραμένουν στις θέσεις τους,ακόμα καί σήμερα ,»με την πρώτη φορά αριστερά»;
Αγαπητοί αναγνώστες ,γιά να υπάρξει κάθαρση στην δημόσια διοίκηση καί εν προκειμένω στην Γ.Γ.Αθλ.χρειάζεται θέληση από τον Υπουργό καί τον Γενικό Γραμματέα, με την αίσθηση υψηλής αποστολής, κάτι πού δυστυχώς με Κοντονή καί Συναδινό δεν υφίσταται.
Γιατί στην Γ.Γ.Αθλητισμού επικρατούν τα πρότυπα των παράνομων καί των καταχραστών.
Ο κύριος Κοντονής καί ο κύριος Συναδινός ,δεν έχουν ιδέα γιά τις αρχές της ορθής διοικητικής συμπεριφοράς,αφού υποστηρίζουν καί εμπιστεύονται αυτή την προβληματική καί επικίνδυνη δημόσια διοίκηση με τα ίδια διαχρονικά επικίνδυνα άτομα….
Οι δύο Συριζαίοι συμπλέουν με τα σκάνδαλα καί τούς πρωταγωνιστές τους.
Κατά τα  άλλα ή Ευρωπαϊκή Ένωση τούς έλειπε.Έτσι την αντιλαμβάνονται.
Χωρίς να υπάρχει τήρηση της νομιμότητας και με το Πειθαρχικό Δίκαιο Κοντονή και Συναδινού να προστατεύει παρανομίες καί καταχραστές.
Φαίνεται ότι οι υποχρεώσεις τους έναντι των πολιτών καί τού κράτους,είναι ή κάλυψη καί ή συγκάλυψη όσων  έκαναν οι προκάτοχοί τους. Τα φαινόμενα διαφθοράς, έγιναν σιωπηρά αποδεκτά καί από τούς Συριζαίους Κοντονή καί Συναδινό.
Καμμία προσπάθεια καί από τούς αριστερούς γιά βελτίωση της ποιότητας της υπηρεσίας,καμμία βελτίωση γιά διαφάνεια.
Καμμία ευπρέπεια.
Κανένας σεβασμός στό αίσθημα Δημοσίου Δικαίου,γιατί οι θεμελιώδεις αρχές αυτού ,τούς είναι παντελώς άγνωστες.
Η κατάχρηση εξουσίας δίνει καί παίρνει στην Γ.Γ.Αθλητ.καί οι παραβάσεις καθήκοντος εναλλάσσονται με το θράσος καί με τούς δύο Συριζαίους να είναι….ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.
Οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν ως αποστολή να υπηρετούν τον λαό,την συνταγματική τάξη και την δημοκρατία. Δεν ενεργούν ως άτομο,αλλά ως εκτελεστής της θέλησης τού κράτους. (Σύνταγμα άρθρο 103 παρ.1 Νόμος 3528/2007,άρθρο 24 ΥΚ ΦΕΚ 26Α).
Η προστασία τού δημοσίου συμφέροντος επιβάλλεται από την κάθε δημόσια διοίκηση ή οποία πρέπει να υπακούει στην αρχή της νομιμότητας.
Η δημόσια διοίκηση διέπεται από τούς θεμελιώδεις κανόνες τού Συντάγματος καί τούς κανόνες Ευρωπαϊκού Δικαίου.
Ή Γ.Γ.Αθλητ.έχει καταπατήσει τα πάντα.
Καί αυτό αποδεικνύεται σε πόρισμα Ρακιντζή, ελέγχου μισθοδοσίας των υπαλλήλων της Γ.Γ.Αθλ.στο οποίο αναγράφονται πλείστα αδικήματα καί παράνομες πράξεις από το 2010 .
Το 2011 σε δεύτερο πόρισμα καταλογίζονται από τον επιθεωρητή, ελεγκτή δημόσιας διοίκησης, κύριο Γεωργιάδη 7 !!! (επτά) πειθαρχικά παραπτώματα στις εκκαθαρίστριες οικονομικών Μάρθα Χαλβατζή καί Μαρία Χρυσοστομίδου καί άλλα αντίστοιχα , σε 22 οικονομικούς υπολόγους.
Τις κυρίες Χαλβατζή καί Χρυσοστομίδου αθώωσε, ο τότε Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Παναγιώτης Μπιτσαξής,όπως μου ειπώθηκε από επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης.Εδώ γενάται το ερώτημα κύριε Γεωργιάδη:»κάνατε ένσταση κατά της αθωωτικής απόφασης των δύο κυρίων»;;;
Ή κυρία Χρυσοστομίδου ή οποία επανειλημμένως έχει κάνει κατάχρηση της εξουσίας της και πολλάκις έχει παραβεί τα υπηρεσιακά της καθήκοντα ,εξακολουθεί μέχρι σήμερα να προσφέρει «τις υπηρεσίες της στο κράτος «ως Γενική Διευθύντρια,υποστηρίζοντας παράνομους καί καταχραστές και καταδιώκοντας με πάθος όσους επιθυμούν την νομιμότητα,αφού κι ίδια είναι εμπλεκόμενη σε πλήθος παρανομιών καί έχει νομιμοποιήσει παράνομα χρήματα, τα οποία οφείλει να επιστρέψει, αλλά προτωστατεί στην άρνηση των επιστροφών.Τόσο ήταν το θράσος της ,(πού πηγάζει βεβαίως από αυτούς πού την προστατεύουν καί της βάζουν πλάτη),πού τόλμησε να στείλει επιστολή καί να αμφισβητεί τα πορίσματα τού Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κυρίου Ρακιντζή,χρησιμοποιώντας απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.Ο κύριος Ρακιντζής αν καί την παρέπεμψε στο πειθαρχικό στο διοικητικής μεταρρύθμισης επί εποχής Κυριάκου Μητσοτάκη ,αθωώθηκε ξανά…. Κύριε Κυριακό Μητσοτάκη γνωρίζετε κάτι γι’αυτό;; Ποιοί την κάλυπταν καί την καλύπτουν;; Κράτος εν κράτει η κυρία….. Σήμερα πάντως υπεύθυνοι είναι οι Κοντονής καί Συναδινός.
Έχουμε όμως καί την περίπτωση του Διευθυντή της Γ.Γ.Αθλητ ,προέδρου του ΙΔΕΑΔ καί νομικού,κυρίου Ανδρέα Μαλάτου.Ο κύριος Μαλάτος την εποχή των πειθαρχικών με τις 2 κυρίες και τούς 22 υπολόγους ήταν διευθυντής διοικητικού. Οι 22 υπόλογοι δεν πάτησαν καν την πόρτα του πειθαρχικού και συνεχίζουν να εργάζονται και να αμείβονται σε καίριες θέσεις της Γ.Γ.Αθλητ.
Σε τηλεοπτική εκπομπή της «Δίκη στον ΣΚΑΙ» λέει ανερυθρίαστα ο κύριος Μαλάτος….«πήγα με τον κύριο Ιωαννίδη στον (τότε) υφυπουργό οικονομικών καί του ζητήσαμε (ακουσον-άκουσον) να μας ρυθμίσει το θέμα νομοθετικά»!Παράλληλα υποδεικνύει στον(τότε) Υπουργό Πολιτισμού Πάνο Παναγιωτόπουλο ότι» έχει νομική και ηθική υποχρέωση να αναλάβει την σχετική νομοθετική πρωτοβουλία «!Δηλαδή γιά όσους δεν κατάλαβαν ζητούσε να καλυφθεί ή παρανομία των παρανόμως αποκτηθέντων χρημάτων,πού τον αφορούσε κιόλας αφού πρέπει να επιστρέψει ένα τεράστιο ποσόν κι αυτός.
Καί μην αναρωτηθείτε….βεβαίως καί αυτός παραμένει ανενόχλητος στις θέσεις του!
Καί φανταστείτε ότι ο έλεγχος δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα γιατί κανείς τους δεν θέλει καί τον παρεμποδίζουν, όλοι συγκαλύπτουν… Ούτε αυτοί οι αριστεροί,πού βροντοφώναζαν γιά την πάταξη της διαφθοράς….Τέτοια απίστευτη παραπλάνηση τού λαού από τούς Συριζαίους!!!! Ζήτω ή πρώτη φορά αριστερά! Ζήτω ο Κοντονης καί ο Συναδινός.
1)Δημοσιεύω σήμερα την πολύ πρόσφατη καταγγελία μου προς τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Κύριο Λέανδρο Ρακιντζή.
2)Δημοσιεύω καί την πολύ σοβαρή καί άμεση απάντησή του προς εμένα καί τον ευχαριστώ θερμά δημοσίως.
Διαβάστε την προσεκτικά,λέει ότι» δεν συμφωνούν για την επιστροφή των αχρεωστήτως ληφθέντων ποσών «!
Καί είναι όλοι αυτοί στις θέσεις τους καί τους πληρώνεις Έλληνά μου εσύ κι αυτοί τα παίρνουν κι από πάνω καί όλα αυτά τα έχουν στα χέρια τους εισαγγελείς ,τα έχει το ΣΔΟΕ τα έχει ο Προϊστάμενος εισαγγελέων διαφθοράς ,τα έχει ή εισαγγελέας διαφθοράς, τα έχει ή οικονομική αστυνομία,τα έχει το εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας…. Μόνο στο… φεγγάρι δεν τα έχω πάει…..καί στην Γ.Γ.Αθλητισμού  σφυρίζουν αδιάφορα καί καταδιώκουν εμένα…..ως πότε όμως;;
Τί τιμωρία τούς αρμόζει;; Πείτε μου…..
Η απάντηση Ρακιντζή, αγαπητοί μου αναγνώστες ,φωτογραφίζει τους πολιτικούς πού κάλυψαν καί συγκάλυψαν τα σκάνδαλα μαμούθ,στα οποία αναφέρομαι εγώ,γιατί τα συμφέροντα είναι τεράστια.
Την εποχή στην οποία αναφέρεται ο κύριος Ρακιντζής, Υπουργός Πολιτισμού ήταν ο κύριος Γερουλάνος καί Αθλητισμού ο κύριος Νικητιάδης.
Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού υπεύθυνος γιά τα πειθαρχικά ο κύριος Μπιτσαξής Παναγιώτης (δικηγόρος).
Εδώ στέκομαι καί λέω τα εξης:
Οι κύριοι Γερουλάνος καί Μπιταξής έκαναν ενέργειες να πάει στην δικαιοσύνη το τεράστιο σκάνδαλο Ορφανού.
Παράλληλα ο κύριος Μπιτσαξής αθώωνε τις δύο κυρίες με τα 7!!!!(επτά)πειθαρχικά παραπτώματα ενώ δεν περνάει πειθαρχικό τους 22 οικονομικούς υπολόγους.
Την ίδια στιγμή αγαπητοί αναγνώστες προσέξτε τί έκανε  ο κύριος Μπιτσαξής:
Στέλνει σε εμένα κλήση σε απολογία ,Στέλνω το απολογητικό μου και με τιμωρεί με γραπτή επίπληξη,αμέσως κάνω ένσταση  με όλα τα αποδεικτικά μου στοιχεία καί ή ένσταση δεν εκδικάζεται ποτέ μέχρι σήμερα….ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ….
ΕΓΏ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!!
Μετά λοιπόν τον αρμόδιο κύριο Μπιτσαξή για τα πειθαρχικά, πάμε στούς επόμενους πού συγκάλυψαν:
Υπουργός Αθλητισμού -Πολιτισμού Κων/νος Αρβανιτόπουλος, Υφυπουργός Αθλητισμού,Γιάννης Ιωαννίδης ο οποίος μοίραζε 500.000 ευρώ τον μήνα σε επιτροπές… Υπουργός Πολιτισμού,Πάνος Παναγιωτόπουλος Γενική Γραμματέας Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου,είχε το θράσος να παρέμβει στην τηλεόραση να μού κουνήσει το δάχτυλο εμένα…..
Καί ερχόμαστε στο  αριστερό σημερινό δίδυμο Κοντονή-Συναδινός….
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!
Κύριοι ,Κοντονή καί Συναδινέ ή απάντηση Ρακιντζή αναφέρει ότι το πειθαρχικό παρακολουθείται από το ΣΕΕΔΔ(Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης),δηλαδή εξαρτάται αν θα τους περάσετε εσείς ή οχι τούς 22 πειθαρχικό μετά από τεσσεράμιση χρόνια!!!!!!(από το 2011,μέχρι σήμερα, παρακολουθείται το πειθαρχικό τους).
Θα πράξετε το καθήκον σας κύριοι;
Γιά να σας δούμε τώρα!
Ολοι αυτοί διαχρονικά αναγνώστες μου, κουκούλωσαν σκάνδαλα μαμούθ εκατομμυρίων καί βάλε ευρώ καί είναι υπεύθυνοι πού αυτή η δημόσια υπηρεσία είναι μέσα στην μπόχα καί στον βούρκο της παρανομίας καί της κατάχρησης.
Όταν οι εντός είναι σάπιοι,τί μπορεί να είναι οι εκτός σε ομοσπονδίες ,σωματεία,ΕΠΟ κ.λ.π ….Όμοιος ,ομοίω…..
Όλοι μαζί τα έφαγαν,όλοι μαζί τα συγκαλύπτουν,όλοι μαζί παρανομούν,όλοι μαζί σε κοροϊδεύουν Έλληνα καθημερινά καί σου ποδοπατούν την αξιοπρέπεια…..
Κύριε αναπληρωτά υπουργέ Δικαιοσύνης ,Δημήτρη Παπαγγελόπουλε,εδώ θα παρέμβετε;; ή μήπως είναι ανέγγιχτοι αυτοί,έχοντας άπαντες ασυλία εις τούς αιώνας των αιώνων;;
Γιατί….
«Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι εκτελεστές της θέλησης τού κράτους(όταν υπάρχει) καί υπηρετούν τον λαό• οφείλουν πίστη στο Σύνταγμα καί αφοσίωση στην Πατρίδα»! (Άρθρο 103 παρ.1 Συντάγματος)
Εκτός ,αν όσοι δημόσιοι υπάλληλοι γνωρίζουμε τους νόμους και το Σύνταγμα καί θέλουμε να τηρούνται, είμαστε ηλίθιοι;
Πείτε το δημοσίως, να το γνωρίζουμε κι εμείς, κι όσοι νέοι επιθυμούν να  υπηρετήσουν στο δημόσιο στο μέλλον, να ξέρουν ότι το σύστημα της διαφθοράς καί της διαπλοκής θριαμβεύει κι όχι το Σύνταγμα κι οι νόμοι.
Καί το ερώτημα έρχεται καί ξανάρχεται….ποιοί κυβερνούν αυτό τον τόπο;; Μαφιόζοι;;
Διαβάστε προσεκτικά
Α . Καταγγελία θεοδωροβίας Πλακά στον κύριο Λέανδρο Ρακιντζή .
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΑΝΑΦΟΡΑ
Της Θεοδωροβίας Πλακά του Κωνσταντίνου, οδός …
* * * * * * * * * *
Κύριε Γενικέ,
Διά της παρούσης καταγγελίας επιθυμώ να θέσω υπ’ όψιν σας τα κάτωθι προς άσκησιν των ελεγκτικών σας αρμοδιοτήτων.
Κατά το έτος 2010 εξεδόθη από το Σώμα Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, ύστερα από σχετική εντολή του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, πόρισμα με το οποίο διαπιστώνονται μισθολογικές υπερβάσεις, καθώς και άλλα σημαντικά πειθαρχικά παραπτώματα καθώς και ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα από υπαλλήλους υπηρετούντες στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και με το οποίο ζητήθηκε από τη ΓΓΑ η αποστολή συμπληρωματικών στοιχείων, που αφορούσαν τη διακρίβωση ποινικών και πειθαρχικών παραπτωμάτων από 22 οικονομικούς υπολόγους ισάριθμων Οργανωτικών Επιτροπών συνεστημένων στα πλαίσια της ΓΓΑ, καθώς και από την πλευρά των εκκαθαριστών μισθοδοσίας της ΓΓΑ κυριών Μάρθας Χαλβατζή και Μαρίας Χρυσοστομίδου. Ωστόσο, τα στοιχεία αυτά ουδέποτε δόθηκαν προς το Σώμα από τους αρμοδίους προς τούτο προϊσταμένους υπαλλήλους, με το προκλητικό αιτιολογικό ότι οι σχετικοί φάκελοι έχουν απολεσθεί και οι αρμόδιοι προς φύλαξη και αρχειοθέτησή τους υπάλληλοι έχουν συνταξιοδοτηθεί.
Συνεπεία τούτων, κατά το έτος 2011 εκδόθηκε νέο πόρισμα υπογεγραμμένο από τον Ελεγκτή Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κο Γεωργιάδη, διά του οποίου παραγγέλεται προς τους προϊσταμένους των ως άνω προσώπων, και συγκεκριμένα στους έκτοτε διατελέσαντες Γενικούς Γραμματείς Αθλητισμού, η άσκηση των νομίμων πειθαρχικών τους αρμοδιοτήτων σε βάρος των ως άνω προσώπων για όλες τις προαναφερθείσες πράξεις και παράλειψεις τους, αντιβαίνουσες στα κατά νόμον οριζόμενα.
Ωστόσο, και αυτή η παραγγελία δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Ακόμη και σήμερα, ουδεμία εξήγηση έχει παρασχεθεί, ουδεμία επιστροφή υπερβαλλόντων ποσών έχει επισυμβεί και ουδεμία πειθαρχική διαδικασία σε βάρος των υπολόγων προσώπων έχει κινηθεί.
Διά της παρούσης αιτούμαι όπως ελεγχθεί:
Ποιά πρόσωπα παρέβησαν τα νόμιμα καθήκοντα τους διά της παραλείψεως της ασκήσεως των πειθαρχικών τους αρμοδιοτήτων επί υπαλλήλων που υπέπεσαν
σε πειθαρχικά αδικήματα, επιφέροντας διά της παραλείψεως αυτής σοβαρό πλήγμα στο κύρος της υπηρεσίας, τα δημόσια οικονομικά, στο κοινό περί δικαίου αίσθημα και στο θεμελιώδες αίτημα διαφάνειας, λογοδοσίας και χρηστής διοικήσεως εκ μέρους των κρατικών αρχών.
Αθήνα, 09.11.2015
Η καταγγέλουσα

Β . Απάντηση κυρίου Λέσνδρου Ρακιντζή στη Θεοδωροβία Πλακά .
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.