ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

«Το πληρώσαμε…»


Mystakidis


Ο Γιάννης Μυστακίδης ήταν ο σκόρερ του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με την Ξάνθη και μετά το τέλος του αγώνα για την έλλειψη συγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου που έφερε την ισοπαλία στα «Πηγάδια».
Αναλυτικά ο νεαρός εξτρεμ των «ασπρόμαυρων» δήλωσε:
Για την ισοφάριση της Ξάνθης: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι όπως θα έπρεπε στην τελευταία φάση του αγώνα και δυστυχώς το πληρώσαμε. Φάγαμε ένα γκολ στο τέλος και δεν καταφέραμε να φύγουμε με τη νίκη».
Για την εικόνα του αγώνα: «Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν παιχνίδι κέντρου. Θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το ματς με τον Κλάους, αλλά δεχτήκαμε αυτό το τέρμα και ισοφαριστήκαμε στο τέλος».
Για το αν ο ΠΑΟΚ υποτίμησε την Ξάνθη: «Δεν υποτιμάμε κανένα αντίπαλο. Θα μπορούσα να προσφέρω κάτι παραπάνω στην ομάδα σήμερα. Δεν είναι μόνο το ένα γκολ και το δοκάρι. Είναι η συνολική απόδοση. Δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε. Τελείωσε αυτό το παιχνίδι κοιτάμε το επόμενο. Όλα τα παιχνίδια πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε το ίδιο και πρέπει να τα κερδίζουμε. Δεν παίζει ρόλο αν είναι ντέρμπι ή όχι».
Για την εικόνα του ΠΑΟΚ σε σχέση με τα προηγούμενα ματς: «Στα προηγούμενα ματς μας βγήκε το παιχνίδι. Σήμερα αργήσαμε να βρούμε τον εαυτό μας και παρότι πήραμε το προβάδισμα δεν τα καταφέραμε και δεν μπορέσαμε να φύγουμε από το γήπεδο με τη νίκη».
Για την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του: «Δεν επαναπαύομαι ποτέ κι αυτό είναι αρχή στην καριέρα μου».