ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΕ. ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ

Μετά την συνέντευξη του Βαρουφάκη στον Παπαχελά ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλους με πρωταγωνιστή όπως πάντα το MEGA και το δελτίο του, που πατώνει στις μετρήσεις.  

Τρέμη και Πρετεντέρης έβγαζαν αφρούς.
Να παρέμβει εισαγγελέας ήταν το σύνθημα και όπως ήταν λογικό ακολούθησαν όλοι αυτοί που, όταν είδαν το 62% του δημοψηφίσματος πάγωσαν.
Το κακό με όλους αυτούς τους μαστροπούς της ενημέρωσης είναι ότι τα δικά τους συμφέροντα θέλουν να τα κάνουν θέλω του λαού.
Έτσι επέλεξαν από το twitter ένα μάτσο ηλίθιους που φώναζαν ΝΑΙ στο δημοψήφισμα και τώρα κρεμάνε τις γραβάτες τους στα δέντρα, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξουν και να πείσουν ότι ο λαός είναι ενάντια στις λογικές Βαρουφάκη.
Ο Βαρουφάκης ΔΕΝ έκανε λάθος και ένας νοήμων νους που δεν έχει άλλες βλέψεις στην παρεγκεφαλίδα του το καταλαβαίνει. 
Κύριοι το πράγμα είναι πολύ απλό.
Αν τολμάτε και αν σας επιτρέπουν τα αφεντικά σας, κατεβάστε πρόταση παραμονής η όχι της χώρας στο Ευρώ και σε όλο αυτό το κλαμπ συμφερόντων του νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού καζίνο. 
Κατεβάστε για δημοψήφισμα καθαρό ερώτημα ΜΕΣΑ Η ΕΞΩ και θα λάβετε απάντηση από έναν λαό που γκρέμισε το ΠΑΣΟΚ του 45%, που έκανε κυβέρνηση μία πρακτορευμένη αριστερά του 4% και πρωθυπουργό έναν αλήτη.
Θα λάβετε απάντηση από έναν λαό που έδωσε 62% στο ΟΧΙ όταν Θεοί και δαίμονες του έλεγαν ότι το ΟΧΙ σημαίνει έξοδο από την ευρωζώνη.

Μην παραμυθιάζεστε ο λαός θα ξαναβρεί τον δρόμο του γιατί δεν νικήθηκε. ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ.
Ανδρέας Κεσίδης.