ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

ΦΩΤΟ-Δείτε πόσα πλήρωσε η Δούρου στην ΑΕΚ για... φιλανθρωπικό αγώνα





Στις 29 Δεκεμβρίου η ΑΕΚ έδωσε φιλανθρωπικού χαρακτήρα φιλικό με την Εθνική Αστέγων, ένα ματς το οποίο διαφημίστηκε ως πρωτοποριακή κίνηση τόσο της ΠΑΕ ΑΕΚ όσο και της Περιφέρειας Αττικής, με έντονο κοινωνικό πρόσημο.


Αποτελεί τιμή μας να τεθούμε αντίπαλοι αυτών των παιδιών, που με μία μπάλα στα πόδια δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.

Υιοθετούμε απόλυτα τη στάση ζωής τους ότι μία μπάλα μπορεί να αλλάξει τον κόσμο!
Χειροκροτήστε αυτούς τους αγωνιστές της ζωής και στηρίξτε τους!
Σας ευχαριστούμε πολύ!
Από την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι είστε σήμερα εδώ να ζήσουμε μαζί ένα ξεχωριστό παιχνίδι.

Ευχαριστούμε πολύ την ΑΕΚ. Τα αστέρια της ομάδας που δέχτηκαν με χαρά το κάλεσμα της Περιφέρειας.
Ευχαριστούμε πολύ την Εθνική Ομάδα Αστέγων. Τους ανθρώπους που βάζουν με τον πιο μοναδικό τρόπο γκολ στο περιθώριο, γκολ στις δυσκολίες.
Σε λίγα λεπτά, ξεκινάει ένας μεγάλος αγώνας. Αγώνας για τη ζωή. Ξεκινάει μια μεγάλη γιορτή. Γιορτή της αλληλεγγύης και του αθλητισμού

Από την ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής



Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφόρησε και τούτη δω η ανάρτηση της Περιφέρειας Αττικής, με την υπογραφή της Ρένας Δούρου, που αναφέρει ότι, στην ουσία, η ΑΕΚ ανέλαβε τη διεξαγωγή του φιλανθρωπικού ματς επί πληρωμή και με ανάθεση από την Περιφέρεια.

Την ανάθεση της παροχής υπηρεσιών στην «ΠΑΕ ΑΕΚ» για την διεξαγωγή φιλανθρωπικού αγώνα στο ΟΑΚΑ, µεταξύ της Εθνικής Οµάδας Αστέγων και της πρώτης οµάδας της ΑΕΚ, την Τρίτη 29-12-2015 και ώρα 17.00 που αφορούν τη συντήρηση του χλοοτάπητα, τις υπηρεσίες ασφαλείας/φύλαξης (συµπεριλαµβανοµένης της αστικής και επαγγελµατικής ευθύνης) και του καθαρισµού του γηπέδου. Η δαπάνη θα ανέλθει στο ποσό των 9.840,00 ευρώ συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ και θα βαρύνει τον ΚΑΕ 0844 «Eκθέσεις, Οργάνωση Συνεδρίων και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων», του Ε.Φ. 02072 του ισχύοντος προϋπολογισµού 2015.


Κι εδώ άλλη μια ανάρτηση της περιφέρειας που εγκρίνει ξεχωριστό χρηματικό ποσό για τα έξοδα του ΟΑΚΑ ως χώρου διεξαγωγής του φιλικού.
Την ανάθεση της παροχής υπηρεσιών στο «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ» για την διεξαγωγή φιλανθρωπικού αγώνα στο ΟΑΚΑ, µεταξύ της Εθνικής Οµάδας Αστέγων και της πρώτης οµάδας της ΑΕΚ, την Τρίτη 29- 12-2015 και ώρα 17.00 που αφορούν την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων του σταδίου (φωτισµός εσωτερικών-εξωτερικών χώρων, κλιµατισµός αποδυτηρίων, αίθουσας τύπου, σαλονιού vip/νερό και boiler. Η δαπάνη θα ανέλθει στο ποσό των 3.075,00 ευρώ συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ και θα βαρύνει τον ΚΑΕ 0844 «Eκθέσεις, Οργάνωση Συνεδρίων και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων», του Ε.Φ. 02072 του ισχύοντος προϋπολογισµού 2015.

Καλή φάση



Πηγή: http://luben.tv