ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΣΤΕΓΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΝΤΙΝΑΝΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

image002 (7).jpgΓράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
Στην Ελλάδα του 2016, που το 50% των Ελλήνων πολιτών ζουν κάτω ή στα όρια της φτώχειας, που οι άστεγοι συμπολίτες μας ζουν μέσα σε στοές, σε χαρτόκουτα και παγκάκια, που τα νοσοκομεία δεν έχουν νοσοκομειακό υλικό για την περίθαλψη των ασθενών, που στα σχολεία μας δεν υπάρχουν βιβλία για τη μόρφωση και την εκπαίδευση των Ελληνόπουλων, όπου δεν επαρκεί το εκπαιδευτικό προσωπικό, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ νοιάζεται μόνο για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, παράνομους ή όχι.
Αυτή η ανίκανη κυβέρνηση με τις άστοχες ενέργειές της και τις “αριστερές” ιδεοληψίες της, εγκλώβισε στην Πατρίδα μας χιλιάδες ανθρώπους, σε ένα ευρύτερο σχέδιο Ισλαμοποίησης της Ελλάδος με την πίεση των τοκογλύφων δανειστών “εταίρων” μας που μας απομυζούν το αίμα..
Κατέστησε αυτή η κυβέρνηση την Ελλάδα μπαρουταποθήκη ψυχών, που πολύ σύντομα θα εκραγεί. Γιατί, καλείται η Ελλάδα μας να…………….
ταΐσει και να περιθάλψει χιλιάδες ξένους ανθρώπους, όταν δεν μπορεί να φροντίσει τα δικά της παιδιά.  Και στο σπίτι μας, πρώτα φροντίζουμε τα μέλη της οικογένειάς μας και ακολούθως διαθέτουμε το περίσσευμά μας.     

Εκτελεστής “συμβολαίου” για τον θάνατο του Ελληνισμού, ο Φίλης.

Ένα από τα χειρότερα μέλη αυτής της κυβέρνησης, είναι ο Υπουργός Παιδείας, ο Νίκος Φίλης. Αυτό το πολιτικό παχύδερμο του ΣΥΡΙΖΑ τόλμησε να αμφισβητήσει τη γενοκτονία των Ποντίων συντασσόμενος απόλυτα με την επίσημη θέση της Τουρκίας. Αυτό το πολιτικό απολειφάδι ως “γκρίζος λύκος” “χτύπησε” με δηλώσεις του και ξεσήκωσε εναντίον του τον απανταχού Ελληνισμό, αλλά κυρίως έσπειρε την οργή στον Ποντιακό στοιχείο. Αυτός λοιπόν, ο αγύρτης και ανιστόρητος πολιτικός, είναι σήμερα Υπουργός Παιδείας, σε μια εποχή που τα παιδιά μας υποσιτίζονται και λιποθυμούν στις αίθουσες διδασκαλίας, που υπάρχουν χιλιάδες κενές αίθουσες από δασκάλους και καθηγητές, που δεν υπάρχει σε πολλά σχολεία θέρμανση και που σε αρκετά από αυτά η υγρασία “τρυπάει” τα κορμιά των Ελληνόπουλων. Έτσι, αφού έλυσε όλα τα προβλήματα της σχολικής κοινωνίας, θεώρησε σκόπιμο να ασχοληθεί και με την μη ύπαρξη της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, ξεπερνώντας σε μισαλλοδοξία τους υμνητές του Κεμαλισμού και της Τούρκικης προπαγάνδας!!

Είναι ντροπή να είναι αυτός Υπουργός Παιδείας.

Ωστόσο, αυτό το πολιτικό ανδράποδο που περιφέρεται στον κόσμο μας με προβιά ανθρώπου, είναι “άξιος” συνεχιστής των προκατόχων του στο συγκεκριμένο υπουργείο, όπως της Μαριέττας Γιαννάκου της ΝΔ, η οποία με τις μεταρρυθμίσεις της προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στην εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά ταυτόχρονα ξεσήκωσε και όλη την ελληνική κοινωνία με τη συγγραφή του βιβλίου Ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού, όταν μετέτρεψε τη σφαγή των Ελλήνων στο λιμάνι της Σμύρνης, σε “συνωστισμό ανθρώπων”. Ή όπως, της Άννας Διαμαντοπούλου του ΠΑΣΟΚ, που με τις παρεμβάσεις της, στα βιβλία, σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, έγινε το μαύρο πρόβατο της Κοινωνίας μας, προεξέχουσας της απαράδεκτης αναφοράς του βιβλίου Ιστορίας της Γ΄ Λυκείου, όπου υπάρχει χάρτης που αναφέρει το ψευδοκράτος των Σκοπίων με το όνομα «Μακεδονία».

Σχεδιάζουν “κατάληψη” των σχολείων.

Σύμφωνα από εγκυρότατη εκπαιδευτική πηγή μας στη Θεσσαλονίκη – με τη σύμφωνη γνώμη του Φίλη – σχεδιάζεται από την κυβέρνηση, μετά το κλείσιμο των σχολείων για την καλοκαιρινή περίοδο, οι σχολικές μονάδες – Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια – να διατεθούν ως στέγη στους πρόσφυγες – μετανάστες. Οι δε εκπαιδευτικοί να προσφέρουν όλοι, για ένα μήνα έκαστος, “εθελοντική” εργασία. Ήδη, έχουν κληθεί και έχουν λάβει γνώση, Διευθυντές σχολικών μονάδων της Θεσσαλονίκης.

Θα σπείρουν το “θάνατο” στα σχολικά συγκροτήματα.

Εάν αυτή η πληροφορία επαληθευτεί, τότε ως λαός, εάν το δεχθούμε, θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Γιατί, θα είναι η τελειωτική μαχαιριά στον Ελληνισμό. Θα προκαλέσουν το “θάνατο” της μαθητιώσας νεολαίας μας. Από τη στιγμή που όλοι αυτοί κουβαλούν μεταδοτικές ασθένειες. Όταν θα χρησιμοποιούν όλους τους χώρους των σχολικών συγκροτημάτων και κυρίως τις τουαλέτες. Και στη νέα σχολική χρονιά, εκεί θα φιλοξενηθούν τα Ελληνόπουλα;   

Είναι εχθροί της Ελλάδος.

Όμως, δεν μπορεί να είναι τυχαίες όλες αυτές οι αποφάσεις. Αποφάσεις, που αποδεικνύουν τις ιδεοληψίες και την απέχθειά τους σε ότι Ελληνικό. Και τελικά επαληθεύομαι όταν ισχυριζόμουν πως, αυτοί μισούν τον ελληνισμό και είναι οι σύγχρονοι γενίτσαροί του.  
Άλλωστε, στη διπλωματική γλώσσα τέτοιες συμπεριφορές, καταγράφονται ως “πρακτορικές τακτικές” υπέρ των συμφερόντων του εχθρού!!